- Konu Sahibi direnbayan
-
Ben de aynı zamanlarda kullandım ama adetın 1. Günğ kuşşnmak gerekiyormuş benim 12 gün sürdü Dr gittim o gün kullanmaya başladı yanı 12. Günü bugün yarın adet olmam lazım yukarda okumussndr yazışmaları 2. Gününde ilişkiye gırdık .. Kafamda deli sorularMerhaba canım, bende iki yıldan fazla hap kullandım. Hapların en iyi şekilde korumasını istiyorsan her gün yaklaşık aynı saatlerde düzenli almalısın. Telefonuna alarm kurabilirsin mesela unutmamak için.
Benim asıl yazma sebebime gelince, ben bu hapları bıraktıktan sonra çok fena adet bozulması yaşadım. Yüzümde sırtımda sivilceler çıktı. Yani resmen yeniden ergenliğe girdim. Bırakalı bir sene oldu daha yeni düzene girdi adetim. Kullananlara tavsiyem: Uzun süre kullanmayın. Zararsız deniliyor ama ben çok zararsız olduğunu düşünmüyorum.
Ben hala adet olmadımHayırlısı olsun insallah. Sonucu buraya yazarsın merak ederim
Ayak yanmalarım vr 2 gündrKutu bitti mi canım kaçıncı haptasin
Canım zaten son haplarda adet olman gerek kırmızı ya da beyaz haplarda adet olunuyorAyak yanmalarım vr 2 gündr
İyi geceler rahatsız etmiyorum umarım son iki beyaz hap kaldı ama hala adet olmadım ben bide ara vermeden diğerine baslıcamCanım zaten son haplarda adet olman gerek kırmızı ya da beyaz haplarda adet olunuyor
Canım normalde o beyaz haplarda adet olmak lazım ama her vücut farklı tabi. Sen kutu bitince doktora git bi gebelik var mı diye istersen. En azından için rahat olsun. Belki qlairista dan dolayı adet olmuyorsundur çünkü çok duydum ben bu hapı kullanırken adet olmayan falan. Ama yinede ihmal etme bi görün bakalım doktoraİyi geceler rahatsız etmiyorum umarım son iki beyaz hap kaldı ama hala adet olmadım ben bide ara vermeden diğerine baslıcam
Dun test yaptım negatif çıktı ben ıat. Taşındım Dr samsunda dun mesaj attm söyledim 2. Kutuya ara vermeden baaşla dediCanım normalde o beyaz haplarda adet olmak lazım ama her vücut farklı tabi. Sen kutu bitince doktora git bi gebelik var mı diye istersen. En azından için rahat olsun. Belki qlairista dan dolayı adet olmuyorsundur çünkü çok duydum ben bu hapı kullanırken adet olmayan falan. Ama yinede ihmal etme bi görün bakalım doktora
Aynen canım ara vermeden başlanıyor. Kutuya başla biraz daha bekle bakalım test negatifse adet olursun diye düşünüyorum. Bir hafta falan daha bekle yine olmazsan doktora git artık mecburen çünkü ilaç sana iyi gelmemiş de olabilir. Adet düzenleyelim derken iyice bozmayalım. Ihmal etme canimDun test yaptım negatif çıktı ben ıat. Taşındım Dr samsunda dun mesaj attm söyledim 2. Kutuya ara vermeden baaşla dedi
Hiç unuttuğun hap falan oldu mu? Hangi hapı kullandinKızlar ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum ve 5 gün gecikti adetim sanırım hamile kaldim
Ellacnelle kullaniyorum sogan kuru yapmistim bu ay pko icin sanirim baska isr yaradiHiç unuttuğun hap falan oldu mu? Hangi hapı kullandin
Unutmadım sanirimEllacnelle kullaniyorum sogan kuru yapmistim bu ay pko icin sanirim baska isr yaradi
Belki soğan kuru hapin etkisini düşürmüş olabilir ya da adetinin gecikmiş olmasına neden olmuş olabilirUnu
Unutmadım sanirim
Belki soğan kuru hapin etkisini düşürmüş olabilir ya da adetinin gecikmiş olmasına neden olmuş olabilir
Hayırlısı olsun inşallahInş yarın doktora gidecegim çok korkuyorum
Az az lekelwnmeler geldi şişlik var karnımdaAynen canım ara vermeden başlanıyor. Kutuya başla biraz daha bekle bakalım test negatifse adet olursun diye düşünüyorum. Bir hafta falan daha bekle yine olmazsan doktora git artık mecburen çünkü ilaç sana iyi gelmemiş de olabilir. Adet düzenleyelim derken iyice bozmayalım. Ihmal etme canim
Adetin başlıyor o zaman. Leke şeklinde oluyor qlairista kullanırken adet miktarı çok azalıyorAz az lekelwnmeler geldi şişlik var karnımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?