- 24 Temmuz 2013
- 296
- 190
- 323
- Konu Sahibi direnbayan
-
Doğum kontrol hapı kullanırken akıntı her zamanki gibi devam eder düzgün kullanırsanız yumurtlama olmaz zaten akintiyi önemsemeyinKimse yok mu ? Hanimlarrrrr okuyupta cevap yazmiyorsak ne anlamı var
Kullanma talimatinda yazıyor. Eğer adetin ilk günü başlarsan 1 hafta sonra falan koruma başlıyor. Ama garanti olsun diye 1 ay boyunca ek yöntem kullan bence. Ben bu hatayı yaptım ilk 15 gün kullandım ek korunma sonra kullanmadım. O ay adet oldum hamile kalmadım ama baya korktum bir şey olduysa diye. Garantiye al kendini bence.Doğum kontrol hapı ilkgunden etkili mıdır yoksa 1 aydan sonra mı korumaya başlar
Adetin ilk günü baslamazsan korumuyor canım hapŞuan 3 hafta oldu kullanıyrm adetımın son günler o kullanmaya başladım ilacın 2. Günü ilişkiye girdık
Adı ne ilacın? Normal şartlarda söylemesi gerek neden söylemedi bilemiyorum canim. Eğer korunma amaçlı kullaniliyorsa kuralı bu yani. Netten bakabilirsin bir sürü doktorun görüşü var zaten hep ilk gün derlerAdet duzensizliği vardı 12 gün sürdü Dr gittim ilacı verdı bana ama adetın ilk günü baslıcaksın demedi 2 gundrde ayaklarımda yanmalr ve gece sürekli wc ye cıkuyrm
Bende qlairista kullanıyorum. Daha önceden hormonal yöntemle korunmuyorsan qlairistaya adetin ilk günü başlanır ve ilk 9 gün mutlaka ek koruma kullanılır. Böyle yazıyor incele sende istersen. Malesef hamile kalma ihtimalin olabilir benceQLAIRISTA ilacın adı.. Hamile olma olasılığım vr mı yanıı
Hayırlısı olsun inşallah canım. Adet gününü bekle bakalım nasıl olacakHamile kalmaktan değil de gecen hafta çok rahatsız oldum arı kesici iğne fln yedim ilaç kullandım bel ağrım oldu
Zaten ilacı kullanırken adet olunuyor ara vermek yok bu haptaBugün yarın normalde adet olmam lazım ama ilaçı kullanıyrm
Hayırlısı olsun insallah. Sonucu buraya yazarsın merak ederimYanı bu ara olmazsam yandıkk , 2 3 ay duşunmuyoduk çocuk hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?