• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kontrol hapi ve hamilelik ..

Loria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
276
6
68
Arkadaslar ben bilenlerden bi fikir almak istiyorum.. Yardimci olan herkese tesekkurler simdiden..

Soyle basliyim, ben 6 ay dogum kontrol hapi kullandim ve aralik ayindada biraktim hapi 2 yillik evliyim ve artik cocuk istiyoruz nasip olursa.. Benim bikac haftatur idrar yanmasi problememim vardi dun dr gittim dedi belki hamilesindir test yapti idrarada bakti enfeksiyon var dedi ilac verdi ve hamilelik yok dedi..

Zaten ben aralik ayindada ilac kullanmama ragmen yine korunduk cunku kadin dr bana dediki 4-6 arasi ilacin etkisi surer bebek olmayabilir dedi.. Dun birliktelik yasadik ( kusura bakmayin anlatabilmek icin detay girdim) demin lavaboya gittigimda biraz kanamam oldugunu gordum pecetede.. Bu neden olmus olabilir acaba.. Acaba enfeksiyondanmi diye dusundum ama idrar bolgesindenndegil vajina bolgesinde vardi kan ve ben korkiyorum acaba bir sorunmu var diye :(

Hic bilgimde yok bu konuda , bilen yasayan varsa biraz aydinlatirsa beni cok sevinirim ...

Buyuk ihtimal enfeksiyon canim. Enfeksiyonlarda kanama oluyor, bazilarinda kasinti oluyor yanma hisleri felan. Ama icini rahatlatmak icin bir doktoru ara canim.. Allahim yardimcin olsun ve insallah hayirliysa hamile kalirsin cabucak..

Buyuk ihtimal enfeksiyon canim. Enfeksiyonlarda kanama oluyor, bazilarinda kasinti oluyor yanma hisleri felan. Ama icini rahatlatmak icin bir doktoru ara canim.. Allahim yardimcin olsun ve insallah hayirliysa hamile kalirsin cabucak..

Idrar bolgesindeki enfeksiyon vajinayi etkilermi ? Sagol canim hem duan hem cevabin icin ..

Bildiğim kadarıyla etkileme ihtimali var.En iyisi doktora gitmek.Geçmiş olsun

Him demek olabliyor.. Ben dun gittim dr bugunde pencilin basladim bikac gun icim olmazsa yine giderim.. 5 gunluk verdi zaten.. Tsk ederim cvp icin..

ilacı bıraktığınız için vücut bi şaşırmış sanırım sonuçta hormon alımınız durmuş. ilaca başlarkende böyle düzensizlikler oluyor ordan biliyorum.

Yerlesme kanamasi olabilir. Bence ilac kullanmadan once kanda gebelik testi yaptirin.en net sonuc kanda gebelik testiyle belli olur. Hamileyseniz kullandiginiz ilac zarar verir allah korusun

Yerlesme kanamasi olabilir. Bence ilac kullanmadan once kanda gebelik testi yaptirin.en net sonuc kanda gebelik testiyle belli olur. Hamileyseniz kullandiginiz ilac zarar verir allah korusun

Ama dr gittigim gun idrar testinde gebeligede bakti dr yok dedi :s. Gerci ben dun eczaneden ilaci alirken sordum bebek varsa zarari olurmu bakti dedi yok olmaz.. Olsaydi idrar testinde cikmazmiydi , cok kafam karisikkkk

Eger yeni tutunuyorsa idrarda hemen cikmaz ama kanda cikar.
Cunku hamilelik hormonu bhcg idrara daha gec geciyor ama kanda hemen goruluyor.

Çocuk düşünüyorsan öncelikle iltihabı halletmen gerekiyo tatlımmm

Back