Dogum kontrol hapı ve gebelik

11 gün gecikme çok fazla beden o kadar bekledin anlamadım. Bu arada prezervatife neden güvenmiyorsun Doğum kontrol hapından daha güvenilir bence. Emzirmiyorsun artık galiba hapa başladığına göre.
Kızım 6 ayında bıraktı kndı cnm ıstemedi o yuzden daha emzırmıyorum
Przervatıp guvensız gelıyor yırtılık delınır vs

Kılom var grbelıkten kalma
Ama sanmıyorum pko olacagını
Yarın teste gore bakaljm
Evt bir an önce gitmelisin.Dkhını bırakalı ne kadar olmuştu peki onu yeni gördüm bak:) Sonuncusunu 11 gün önce mi içtin

Evt bir an önce gitmelisin.Dkhını bırakalı ne kadar olmuştu peki onu yeni gördüm bak:) Sonuncusunu 11 gün önce mi içtin
11 gundur adet beklıyorum olmayınca bnmde kafam karıstı

Benim sana benzeyen çocuk olcak bak demem çabuk mu tuttu ki. Neyse canım panik olma, doğum kontrol hapi kullanıpta hamile kalanlarda var. Yüzde yüz korumuyor. Bir de arada hapı atmayı unuttuysan da böyle bir durum olabiliyor. Bence kan testi yaptır netleşsin var mı yok mu. Hamileysen de Allahın hediyesi sana o yavru. Allah yardım eder ikisini de büyütürsün canım.

Valla zamanı degıl canım ya
İşe baslarım dıyordum
Cok bunaldım hamılelık cocuk dogum

Aslında ikinci bir çocuk düşünüyorsanız beraber büyümeleri çok güzel bir şey , korunmanıza rağmen hsmileyseniz lütfen üzülmeyin vardır bir hikmeti
Kızım sekız aylık henuz
Ve cok mesakatlı bır bebek o yuzden istemıyorum hiç olsun :/

Kızım sekız aylık henuz
Ve cok mesakatlı bır bebek o yuzden istemıyorum hiç olsun :/
BEnde şöyle düşünmüştüm ikinciyi isterken , oğlum zaten yeterince yoruyor , gece uyuyamıyorum ve kendi hayatıma dair bazı şeylerden geri kalmak zorunda kalıyorum , o zaman ikinci gelse daha anlamlı olacak yorulmak . Bi 5 sene sonra aynı şeyleri yaşamak istemem çünkü , kariyer hayatıma devam etmek isterim

Yarın sabah tekrar test yapın veya kan verin, hapı doğru kullansan bile hamile kalma riski var. Bende ilk bebeğim 8 aylıkken hamile kalmıştım araları 17 ay ve iyi ki olmuş diyorum :)

Kızım 6 ayında bıraktı kndı cnm ıstemedi o yuzden daha emzırmıyorum
Przervatıp guvensız gelıyor yırtılık delınır vs
İlahi sende. Yırtılması kolay mı onun boş yere bünyeye hormon yükleme hem kilo vermeni geciktirir hormonlarla oynama bırak adam korunsun derim ben. Bir de yarın kan testini erteleme artık bizimle de sonucu paylaşırsın. Senin de hayatında aksiyon eksik olmuyor abella

Yuksek ihtimalle hamilesiniz. Doktora gidip emin olduktan sonra eger gercekten istemiyorsaniz mutlaka cozum yonetimi vardir.

Bu nasıl bir Öner'i çocuğunu mu aldırsım yani varsa ve hala istemiyorsa imza nı za bakılırsa sizde hamile siniz bunu nasıl söyleyebildiniz pes diyorum

Bu nasıl bir Öner'i çocuğunu mu aldırsım yani varsa ve hala istemiyorsa imza nı za bakılırsa sizde hamile siniz bunu nasıl söyleyebildiniz pes diyorum
Aldırmam tabıkı
Istemıyorum ama olmuşsada yıyeceği ekmeği varmış ki nasıp olmuş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…