Kızım 6 ayında bıraktı kndı cnm ıstemedi o yuzden daha emzırmıyorum11 gün gecikme çok fazla beden o kadar bekledin anlamadım. Bu arada prezervatife neden güvenmiyorsun Doğum kontrol hapından daha güvenilir bence. Emzirmiyorsun artık galiba hapa başladığına göre.
Evt bir an önce gitmelisin.Dkhını bırakalı ne kadar olmuştu peki onu yeni gördüm bak:) Sonuncusunu 11 gün önce mi içtinKılom var grbelıkten kalma
Ama sanmıyorum pko olacagını
Yarın teste gore bakaljm
11 gundur adet beklıyorum olmayınca bnmde kafam karıstıEvt bir an önce gitmelisin.Dkhını bırakalı ne kadar olmuştu peki onu yeni gördüm bak:) Sonuncusunu 11 gün önce mi içtin
Benim sana benzeyen çocuk olcak bak demem çabuk mu tuttu ki. Neyse canım panik olma, doğum kontrol hapi kullanıpta hamile kalanlarda var. Yüzde yüz korumuyor. Bir de arada hapı atmayı unuttuysan da böyle bir durum olabiliyor. Bence kan testi yaptır netleşsin var mı yok mu. Hamileysen de Allahın hediyesi sana o yavru. Allah yardım eder ikisini de büyütürsün canım.Kızlar yandım galiba ben
Bir haftadır baş dönmelerım ve mide bulantılarım vardı ama dıyet spor dedım cok yuklendım heralde kendıme dedım
Adetim 11 gün geçti bu arada gebelik testi teki silik çizgi çıktı
Onuda eşim sürekli söylüyor diye yaptım korunuyoruz
Dogum kontrol hapıyla korunuyorduk
Kızım daha 8 aylık kızlar
Yarın kanda da baktırcam umarım degıldır
Cocugum daha cok kucuk nasıl oldu anlamadım ya
Yanılma olabılır mı , lütfen birsey soyleyın
Ah be çantanda taşısaydın keşke. Saat çok önemli. Unutkan olduğum için kullanamıyorum bendeSadece bir gün , oda dışardaydık çok gec gelmıstık o yanı
Valla zamanı degıl canım yaBenim sana benzeyen çocuk olcak bak demem çabuk mu tuttu ki. Neyse canım panik olma, doğum kontrol hapi kullanıpta hamile kalanlarda var. Yüzde yüz korumuyor. Bir de arada hapı atmayı unuttuysan da böyle bir durum olabiliyor. Bence kan testi yaptır netleşsin var mı yok mu. Hamileysen de Allahın hediyesi sana o yavru. Allah yardım eder ikisini de büyütürsün canım.
Aslında yanımda olurdu ama o gun o saate kalmayacaktıkAh be çantanda taşısaydın keşke. Saat çok önemli. Unutkan olduğum için kullanamıyorum bende
Ben son hapını içtiğin tarihi sormuştum canım :) Not alıyorsundur11 gundur adet beklıyorum olmayınca bnmde kafam karıstı
Canım tabletım 28 gunluk 21 gunluk degılBen son hapını içtiğin tarihi sormuştum canım :) Not alıyorsundur
Genelde 21 günlük kullandım bende hap bitince hemen oluyordum.Farklı demek seninCanım tabletım 28 gunluk 21 gunluk degıl
Samırım bn hata yapmışım hapta
Evet cnm bir 21 gunluk bırde yırmusekız gunluk oluyorGenelde 21 günlük kullandım bende hap bitince hemen oluyordum.Farklı demek senin
Aslında ikinci bir çocuk düşünüyorsanız beraber büyümeleri çok güzel bir şey , korunmanıza rağmen hsmileyseniz lütfen üzülmeyin vardır bir hikmetiEvet cnm bir 21 gunluk bırde yırmusekız gunluk oluyor
Kızım sekız aylık henuzAslında ikinci bir çocuk düşünüyorsanız beraber büyümeleri çok güzel bir şey , korunmanıza rağmen hsmileyseniz lütfen üzülmeyin vardır bir hikmeti
BEnde şöyle düşünmüştüm ikinciyi isterken , oğlum zaten yeterince yoruyor , gece uyuyamıyorum ve kendi hayatıma dair bazı şeylerden geri kalmak zorunda kalıyorum , o zaman ikinci gelse daha anlamlı olacak yorulmak . Bi 5 sene sonra aynı şeyleri yaşamak istemem çünkü , kariyer hayatıma devam etmek isterimKızım sekız aylık henuz
Ve cok mesakatlı bır bebek o yuzden istemıyorum hiç olsun :/
Ama aynen kızınız da çok küçük . Oğlum 25 aylık ama bende daha küçük olmasını isterdim . Fakat ikinci hamileliğim çok zor geçtiKızım sekız aylık henuz
Ve cok mesakatlı bır bebek o yuzden istemıyorum hiç olsun :/
İlahi sende. Yırtılması kolay mı onunKızım 6 ayında bıraktı kndı cnm ıstemedi o yuzden daha emzırmıyorum
Przervatıp guvensız gelıyor yırtılık delınır vs
Aldırmam tabıkıBu nasıl bir Öner'i çocuğunu mu aldırsım yani varsa ve hala istemiyorsa imza nı za bakılırsa sizde hamile siniz bunu nasıl söyleyebildiniz pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?