Dogum kontrol hapı ve gebelik

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Kızlar yandım galiba ben
Bir haftadır baş dönmelerım ve mide bulantılarım vardı ama dıyet spor dedım cok yuklendım heralde kendıme dedım
Adetim 11 gün geçti bu arada gebelik testi teki silik çizgi çıktı
Onuda eşim sürekli söylüyor diye yaptım korunuyoruz
Dogum kontrol hapıyla korunuyorduk
Kızım daha 8 aylık kızlar
Yarın kanda da baktırcam umarım degıldır
Cocugum daha cok kucuk nasıl oldu anlamadım ya
Yanılma olabılır mı , lütfen birsey soyleyın

Hapın saatini şaştın mı hiç. Galiba hamilesin silik çıktıysa . Bebeğin çok minik inş yanılmıştır test . Hapı bırakınca adet olman lazımdı hemen 11 gün çok geçmiş

Hapın saatini şaştın mı hiç. Galiba hamilesin silik çıktıysa . Bebeğin çok minik inş yanılmıştır test . Hapı bırakınca adet olman lazımdı hemen 11 gün çok geçmiş
Sadece bir gün , oda dışardaydık çok gec gelmıstık o yanı

O korumayı azaltır. 4 saati geçtiyse bariyer yöntemi kullanmanız gerekir.
Umarım yanılıyorumdur
Ya da vucudun verdıgı baska bır tepkıdır
Suan hıc hazır degılız
Yenı bebek sahıbı olduk neredeyse

Umarım yanılıyorumdur
Ya da vucudun verdıgı baska bır tepkıdır
Suan hıc hazır degılız
Yenı bebek sahıbı olduk neredeyse

Gebelikten korunmak için hapı saati saatine almanız çok önemli. 4 saat geçtiyse dediğim gibi koruyuculuğu düşüyor.
Birde doktor kontrolüyle mi başladınız hapa? En iyisi yarın kan verip baktırın.

Test koydun da ben mi göremedim acaba? Ona göre yorumlayabiliriz.

Gebelikten korunmak için hapı saati saatine almanız çok önemli. 4 saat geçtiyse dediğim gibi koruyuculuğu düşüyor.
Birde doktor kontrolüyle mi başladınız hapa? En iyisi yarın kan verip baktırın.
Evet uzun süre bebek düşünmefiğimiz için ilk sprial önerdi onu da bn istemedim
Prezervatıfede guvenemedim
Onun onerdıgı hapa basladım

Test koydun da ben mi göremedim acaba? Ona göre yorumlayabiliriz.
Canım hafıf cıkıyor telle denedım ama sızı fd yanılmak istemedım
Yarın kan sonucunu gosterecegım

Evet uzun süre bebek düşünmefiğimiz için ilk sprial önerdi onu da bn istemedim
Prezervatıfede guvenemedim
Onun onerdıgı hapa basladım

Umarım gebelik yoktur. Ama arkadaşın dediği gibi siliklerde gebelik oluşmuş oluyor. En doğru sonucu kan testi verir.
Eğer negatif çıkarsa büyük ihtimalle çok stres yaptığınız için gecikmiştir.

Canım hafıf cıkıyor telle denedım ama sızı fd yanılmak istemedım
Yarın kan sonucunu gosterecegım
E tamam o zaman.Telefonda çok çok düşük olsa bile görünürdü göz yanılması olmuştur senin.Ama mutlaka kan tahlili yapıp daha sonra kontrol ol 11 gün pek normal degil.Kiloluysan da pkoya çevirmiş olabilirsin.

11 gün gecikme çok fazla beden o kadar bekledin anlamadım. Bu arada prezervatife neden güvenmiyorsun Doğum kontrol hapından daha güvenilir bence. Emzirmiyorsun artık galiba hapa başladığına göre.

Bir yıldan fazla süredir hap kullanıyorum. Birgün geç içmekle birşey olmayacağını düşünüyorum ama bilemedin

Canim siprali neden istemedin? Aslinda digerlerine oranla en iyi yontem o! Bnm sipraldan bi muddet sonra 2 ay gecikme olmustu. Doktora gittim negatif cikti cok sukur. Siprale baglama direk dedi ilaclardan mevsim gecislerinden sitresten kafana taktigin bi olaydan hormonlu yedigin bi elmadan dahi olabilir demisti. Sonucunu cok merak ettim yarin bizimlede paylasirmisin?

Paylasırım tabı kı
Sprıal taktırmustı yengem canım batmıştı amrşıyatla almıslardı o yuzden korkuyorum

Kılom var grbelıkten kalma
Ama sanmıyorum pko olacagını
Yarın teste gore bakaljm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…