Duruyor ama resımle gorunmeyebılor kanda baktırıcamGebelik testi duruyosa resim atın.
Sadece bir gün , oda dışardaydık çok gec gelmıstık o yanıHapın saatini şaştın mı hiç. Galiba hamilesin silik çıktıysa . Bebeğin çok minik inş yanılmıştır test . Hapı bırakınca adet olman lazımdı hemen 11 gün çok geçmiş
Sadece bir gün , oda dışardaydık çok gec gelmıstık o yanı
Umarım yanılıyorumdurO korumayı azaltır. 4 saati geçtiyse bariyer yöntemi kullanmanız gerekir.
Umarım yanılıyorumdur
Ya da vucudun verdıgı baska bır tepkıdır
Suan hıc hazır degılız
Yenı bebek sahıbı olduk neredeyse
Evet uzun süre bebek düşünmefiğimiz için ilk sprial önerdi onu da bn istemedimGebelikten korunmak için hapı saati saatine almanız çok önemli. 4 saat geçtiyse dediğim gibi koruyuculuğu düşüyor.
Birde doktor kontrolüyle mi başladınız hapa? En iyisi yarın kan verip baktırın.
Canım hafıf cıkıyor telle denedım ama sızı fd yanılmak istemedımTest koydun da ben mi göremedim acaba? Ona göre yorumlayabiliriz.
Umarım degıldırSilik çıkınca genelde bebek oluyo
Evet uzun süre bebek düşünmefiğimiz için ilk sprial önerdi onu da bn istemedim
Prezervatıfede guvenemedim
Onun onerdıgı hapa basladım
E tamam o zaman.Telefonda çok çok düşük olsa bile görünürdü göz yanılması olmuştur senin.Ama mutlaka kan tahlili yapıp daha sonra kontrol ol 11 gün pek normal degil.Kiloluysan da pkoya çevirmiş olabilirsin.Canım hafıf cıkıyor telle denedım ama sızı fd yanılmak istemedım
Yarın kan sonucunu gosterecegım
Paylasırım tabı kıCanim siprali neden istemedin? Aslinda digerlerine oranla en iyi yontem o! Bnm sipraldan bi muddet sonra 2 ay gecikme olmustu. Doktora gittim negatif cikti cok sukur. Siprale baglama direk dedi ilaclardan mevsim gecislerinden sitresten kafana taktigin bi olaydan hormonlu yedigin bi elmadan dahi olabilir demisti. Sonucunu cok merak ettim yarin bizimlede paylasirmisin?
Kılom var grbelıkten kalmaE tamam o zaman.Telefonda çok çok düşük olsa bile görünürdü göz yanılması olmuştur senin.Ama mutlaka kan tahlili yapıp daha sonra kontrol ol 11 gün pek normal degil.Kiloluysan da pkoya çevirmiş olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?