Doğum kontrol hapı ve çocuk tedavisi yardım lütfen.

_papatyam_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
16
0
86
42
Hatay
Merhaba arkadaşlar ben eşimin kullanıcı adıyla şu an sizlere yazıyorum biz eşimle çocuk tedavisi uyguluyoruz eşimde bunu forumda paylaşmıştı gonol-f kullandı eşimde yumurtlama problemi var soruma gelince eşim gonol-f ile yumurtalıklarının çalışmasını sağladıtan sonra ayrıca gün aşırı ecopirim ve folbiol alıyor doktor eşle birlikte olduktan sonrada progestana başlamasını söyledi fakat ben eşimin aynı zamanda doğum kontrol hapı kullandığının farkına vardım ama kendisine birşey sormadım benden gizli yapıyor bu işi doktor bu ay çocuk bekliyoruz derken ama yine olmuyor ayrıca geçen ay aynı işlemle yani gonol-f ile tedavi ve arkasına 2 aşılama yaptırdık doktor çok umutluyken yine çocuk olmadı acaba eşim cocuk istemiyorda bana söyleyemiyor ve olmaması için doğum kontrol hapını bu yüzden mi kullanıyor benim seizden ricam doğum kontrol hapı bu tedavi ile alınınca çocuğun olmasını engellermi ve doktor muayenesinde ultrason ile belli olmazmı doğum kontrol hapı kullandığı. Muayene ye ben de eşimle beraber gidiyorum doktor ultrason ile baktığında eşimin yumurtalıklarının çok iyi çalıştığını ve 6 sağda olmak üzera 6 tanede solda çok iyi gelişmiş yumurtalar oluyor yani herhangi bir problem görünmüyor eşim neden doğum kontrol hapı alıyor? Doktor öyle birşey demedi biraz uzun oldu ama açıklayıcı yazmaya çalıştım saygılar....

doğum kontrol hapı kullandığı ultrasonda asla çıkmaz.ama çok enterasan. eşiniz çocuk istemiyor , bunu siz bilmiyorsunuz. bunca tedaviyi görüyor eşiniz bir yandada korunuyor. çok mantıksız. neden eşinizle açık açık konuşmuyorsunuz?ciddi bir problem bu. eşiniz bünyesini bir çok ters ilaçla neden dolduruyor? neden bebek için tedavi görüyor?

ben de anlamış değilim daha yeni farkına vardım sizlerden bilgi aldıktan sonra konuşmayı planlıyorum yani bu tedavi ile doğum kontrol hapı birlikte alındığında çocuk olmazmı?

doğum kontrol hapı olduğundan emın mısınız? bu ışten pek anlamam ama bıldığım kadarıyla d. kontrol haplarını düzenlı alıyorsa malesef kı sonuca ulaşmanız pek mümkün değil. eşınızle konuşmanız yararınıza bence. acaba bebek ıstemıyor da sıze mı söylemıyor? yoksa bılınçsız şekılde mı ılaç alıyor?

Doğum kontrol hapı olduğundan eminim kutu içerisindeki prospektüsü okudum ilaç kutusunu tesadüfen iç çamaşırı dolabında buldum

eşiniz korunuyor . yani doğum kontrol hapı adı üstünde onu kullandığı müddetçe gebe kalması imkansız. eşinizle konuşun..

esinizn gecmiş msjlarına bakınca oda olmuyo die cok üzlüyo emnmisiniz bole bişey olduguna

Arkadaşlar az önce bir doktora danıştım gonol-f alan bayanın yumurtalıkları çalışır dedi eğer yanında doğum kontrol hapı alınırsa ve hala yumurtalıklar düzenli çalışırsa problem olmaz gebe kalınabilir dedi benim tuhafıma gitti doktorun dedikleri korunan bir kadın gonol-f kullanırsa nasıl hamile kalabilir eşimde sırra kadem bastı ortalıklarda yok bana birisi tam olarak gonol-f ve doğum kontrol hapı bir arada alınınca sonuç ne olur yazabilecek uzman bir arkadaşımız varmı ? jinekoloji muayenede eşimde kesinlikle problem çıkmıyordu doktorumuz eşime bu ay çok iyi yumurtlama yapmışsın yüksek oranda çocuk bekliyoruz diyordu ve olmuyordu gonol-f ile yumurtlama yapan ve yumurtaları çatlatmak için ovitrel iğne kullanan kadın korunsada çocuğu olurmu ? yumurtlama sağlıklı gerçekleşiyor ardından iğne ile sağlıklı yumurtalıklar çatlıyor bu durumda doğum kontrol hapı kullanılsa bile çocuk olmazmı ? Kafam karma karışık lütfen yardım edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…