- Konu Sahibi _papatyam_
Merhaba arkadaşlar ben eşimin kullanıcı adıyla şu an sizlere yazıyorum biz eşimle çocuk tedavisi uyguluyoruz eşimde bunu forumda paylaşmıştı gonol-f kullandı eşimde yumurtlama problemi var soruma gelince eşim gonol-f ile yumurtalıklarının çalışmasını sağladıtan sonra ayrıca gün aşırı ecopirim ve folbiol alıyor doktor eşle birlikte olduktan sonrada progestana başlamasını söyledi fakat ben eşimin aynı zamanda doğum kontrol hapı kullandığının farkına vardım ama kendisine birşey sormadım benden gizli yapıyor bu işi doktor bu ay çocuk bekliyoruz derken ama yine olmuyor ayrıca geçen ay aynı işlemle yani gonol-f ile tedavi ve arkasına 2 aşılama yaptırdık doktor çok umutluyken yine çocuk olmadı acaba eşim cocuk istemiyorda bana söyleyemiyor ve olmaması için doğum kontrol hapını bu yüzden mi kullanıyor benim seizden ricam doğum kontrol hapı bu tedavi ile alınınca çocuğun olmasını engellermi ve doktor muayenesinde ultrason ile belli olmazmı doğum kontrol hapı kullandığı. Muayene ye ben de eşimle beraber gidiyorum doktor ultrason ile baktığında eşimin yumurtalıklarının çok iyi çalıştığını ve 6 sağda olmak üzera 6 tanede solda çok iyi gelişmiş yumurtalar oluyor yani herhangi bir problem görünmüyor eşim neden doğum kontrol hapı alıyor? Doktor öyle birşey demedi biraz uzun oldu ama açıklayıcı yazmaya çalıştım saygılar....