Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum kontrolden sonra gebelik daha çabuk oluyomuş yani 1 ay gibi kısa bi kullanımda hormonlar düzenlendiği için diye duymuştum sen de noldu canım..bu ay hiç kullanamsam mı diye de düşündüm dkh artık başladım bitcek
doğum kontrolden sonra gebelik daha çabuk oluyomuş yani 1 ay gibi kısa bi kullanımda hormonlar düzenlendiği için diye duymuştum sen de noldu canım..bu ay hiç kullanamsam mı diye de düşündüm dkh artık başladım bitcek
Merhaba ben duzenli adet gordugum halde bende de 3 cm kist çıktı doktor doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullan kontrole gel dedi düzenli aksatmadan kullanıyorum şuan 7. Günüm ve kahverengi leke camusurumsu gelmeye başladı bu neden acaba kist mi gidiyor korunma amaçlı 2 yıl önce bu hapı kullandığımda hiç lekelenmem olmamisti ve kafama çok takiyorum bebiş istiyorum çünkü yardim edin kızlar fikriniz varmi
Merhaba konu eski ama tecrübelerinizden fikir almak için yazmak istedim, bende de pcos çıktığı için yazz doğum kontrol yapı verdi doktor 5 aydır düzenli kullanıyorum bu ay ayın 7 sınde adet gördüm bıttı. 22 sinde tekrar adet kanamasına benzer bir kanama yaşadım il 1-2 gün sımdı de ara kanama tarzı pembe hafif kahverengi akıntım var geçmiyor. Yoğun şekilde değil ama bütün gün ara ara geliyor yani. Doktordan randevu aldım fakat iki hafta sonraya bulabildim. Bu ara kanama ne zaman kesılıyor bilen varmı hanımlar