dogum kontrol hapi ve ara kanama ?????

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.028
16.276
Selam kizlar 29 aralikta adet oldum dra gittim 38 mm kistim oldugunu ogrendim dk hapi verdi dr 17. Gunumdeyim 3 gundur kahverengi kesikli kanama akinti arasi birsey oluyo

Bu normal mi ara kanama oluyomus ama bu kadar surer mi

bu arada gecen hafta kistim patladi

Selam kizlar 29 aralikta adet oldum dra gittim 38 mm kistim oldugunu ogrendim dk hapi verdi dr 17. Gunumdeyim 3 gundur kahverengi kesikli kanama akinti arasi birsey oluyo

Bu normal mi ara kanama oluyomus ama bu kadar surer mi

bu arada gecen hafta kistim patladi
ben kist hakkında pek bilgi sahibi değilim ama geçen ay kahverengi kanamam oldu benimde yaklaşık 2 hafta sürdü bende 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olduğumda kesildi doktora göründüm test fln verdi ama birşey çıkmadı doğum kont hapında olabiliyormuş ara kanamalar ama senin kistinden kaynaklıda olabilir. bir doktora görün istersen

ben kist hakkında pek bilgi sahibi değilim ama geçen ay kahverengi kanamam oldu benimde yaklaşık 2 hafta sürdü bende 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olduğumda kesildi doktora göründüm test fln verdi ama birşey çıkmadı doğum kont hapında olabiliyormuş ara kanamalar ama senin kistinden kaynaklıda olabilir. bir doktora görün istersen
yarın gıdecegım ama cok sık gıttım bu aralar gıtmeye de cekınıyorum :KK43: umarım bende de birşey yoktur.
tesekkur ederım cevabın için akıntı kırmızı degıl kıstten olabılır dedıgın gıbı eskı kan gelıo

yarın gıdecegım ama cok sık gıttım bu aralar gıtmeye de cekınıyorum :KK43: umarım bende de birşey yoktur.
tesekkur ederım cevabın için akıntı kırmızı degıl kıstten olabılır dedıgın gıbı eskı kan gelıo
Rica ederim canım inşallah birşey yoktur çekinme boşver işleri ne doktor değiller mi :) haberdar edersin :)

yanı ewet ama o korıdorda beklemek sıkıor benı ama gıdıyım hayatımda ılk defa ara kanamam oluyor
valla canım bende öyle normalde doğum knt hapını kullananlarda ilk 3 ay içinde görünüyormuş kahverengi akıntı bende 1 yıl sonra çıkınca üstelik 2 hafta boyunca koyu kahve böyle kahve telvesi gibi tuhaf birşey oldu çok korktum ama bende çıkmadı birşey ama senin kistten olabilir diye düşünüyorum kisti atiyosa

valla canım bende öyle normalde doğum knt hapını kullananlarda ilk 3 ay içinde görünüyormuş kahverengi akıntı bende 1 yıl sonra çıkınca üstelik 2 hafta boyunca koyu kahve böyle kahve telvesi gibi tuhaf birşey oldu çok korktum ama bende çıkmadı birşey ama senin kistten olabilir diye düşünüyorum kisti atiyosa
haah işte tarıf edememıstım ben tam oyle bısey benımkı de yada kıstı atıyorum parcalarını cocuk ıstıyorum ınsallah bana engel olmaz

ara kanamam adete donustu bugun baya adet oldum ama daha ılacın bıtmesıne bıle 4 gun var adet olmama 7 gun vardı sozde yhaa

ara kanamam adete donustu bugun baya adet oldum ama daha ılacın bıtmesıne bıle 4 gun var adet olmama 7 gun vardı sozde yhaa
İlacın yan etkisi sana bayağı dokunmuş doktora göründün mü bende de adete dönmüştü ve çok yoğun olmuştu ilaç bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Ama ben adetimi tam günümde olmuştum

bende de 4.5 cm kist vardı doktor doğum kontrol hapı vermişti büyük ihtimalle bana verilenle sana verilen hap aynı haptır ara kanama yapan tek bir tane var zaten. o hapı kullandığım da ilk ay ara kanama çok oldu ve adet olmadım bir sonra ki ay bir adet oldum battım battım çıktım. birde doktor bana adetinin ilk günü başla dedi adetoldum sandım kırmızılık geldi ilacı almaya başladım bir baktım adet olmamışım. kist çıktığında başka bir hastaneye farklı sebepten gitmiştim. batın ultrasonunda çikolata kisti diye çıkmıştı ama değilmiş tahilil yapıldı. O hastanenin kadın hastalıkları doktoruna gitmek zorunda kalmıştım. Ara kanama olunca kendi doktoruma gitmiştim ilaçlık bir durum yokmuş kistte kaybolmuş zaten kutu bitince bir daha kullanma dedi. Diğer doktora kalsa 4 kutu kullan demişti bana

merhaba canım, yazdıklarını okudum da ben de aynı durumdayım kist için bu ay başladım bende de aynı kanama var nedenmiş acaba ????

merhaba canım, yazdıklarını okudum da ben de aynı durumdayım kist için bu ay başladım bende de aynı kanama var nedenmiş acaba ????
Canim benim kanama kesilmedi dr a gitti ni ilac yazdi ilaca basladim iki gun icinde kanama kesildi ilaci bitirdikten iki gun sonra da adet oldum ara kanama dk hapinin yan etkisiyle ortaya cikiomus ilk ayda oluyomus sonra olmuyomus

Canim benim kanama kesilmedi dr a gitti ni ilac yazdi ilaca basladim iki gun icinde kanama kesildi ilaci bitirdikten iki gun sonra da adet oldum ara kanama dk hapinin yan etkisiyle ortaya cikiomus ilk ayda oluyomus sonra olmuyomus
ne ilacı yazdı kanamanın kesilmesi için mi yazdı

Primolut N diye bi ilac hemen kesti
ben daha önce de kullanmıştım dkh o zaman kanama olmamıştı..şimdi kist var dedi doktor başladım kahverengi bazen bazen de kirli kan şeklinde oluyo kistle alakası var mı acaba inşallah geçmiştir.hapım bitince kontrole gidecem bakalım

Benim de aynisi olmustu benim de onceki kullanımlarda hic kanama olmamisti ama dedigin gibiydi kahverengi toz toprak gibi bazen kipkirmizi oluyodu ilac kesti kanamami

Benim de aynisi olmustu benim de onceki kullanımlarda hic kanama olmamisti ama dedigin gibiydi kahverengi toz toprak gibi bazen kipkirmizi oluyodu ilac kesti kanamami
doktor neden olduğunu söylemedi mi peki?ben de kistten şüphelendim de doktor telefonla anlamaz şimdi.

X