• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kontrol hapi mi sakinlestirici mi

Dogum kontrol hapi sayesinde sende sakin biri oldunmu

• Evet

OY: 2 5,7%
  • Hayir

OY: 17 48,6%
  • bende sinir yapti

OY: 16 45,7%

• Ankete Katılan
    35

Awaken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.083
Puanlar
108
Kullandigim dogum kontrol hapi sakinlestirici almisim gibi hissettiriyor bana kizlar :D

Adetlerim cok sancili gectigi icin basladim. Agri kesici dahi ise yaramiyordu cunki artik.
Benim adet öncesi cok sinirli geciyordu.. adetimde rahatliyordum ama sonra yine dengesizlesiyordum. Pms den herhalde. Yani bu hormonlarin inis cikislarini ,adet öncesi, adet icinde, yumurtlama döneminde vs her etkiyi hissediyordum dolu dolu.

Herneyse uzatmak istemiyorum..
Suan mucize gibi geldi bu dogum kontrol hapi bana.
Cunki sinirlenmek istesem dahi sinirlenemiyorum sinirlerim alinmis gibi..

Bunu yasayan varmi benden baska cok merak ettim ? anket yapacagim cvplarsaniz sevinirim.

Birde aramizda, 7 günlük ara vermeyen varmi?
Yani düzenli ve araliksiz alan?
Yabanci forumlarda 3 veya 6 ayda bir 7 günlük ara verenler varmis. Sizin deneyimleriniz nedir?
Okuduguma göre o ara kanamalar gereksizmis sözde. Bende ara vermeksizin kullanmak istiyorum.. adetsiz yasam cazip geliyor :)

Aa gercektenmi.. tam ihtiyacım olan😁

Hangi hapı kullanıyorsunuz, şu mini haplardan mı?

Yıllarca kullandım. Bende böyle bir etkisi olmamıştı. 7 günlük araları vererek kullandım, adet olmamak kabus gibi bir şey benim için.

Pleseboya selam çakiyorsun gibi
Sakinleştirici ile bir benzerliği olduğunu ne gördüm ne duydum

:D

Bende bunu düsündüm bekledim bir kac gün.. ama öyle gercekten.
Hem yabanci hem bizim bu forumlari didikledim ve nadir de olsa bir kac kisinin bu durumu yasadigini okudum.

Umarim gecici degildir :KK51:

:KK70:

Bende bunu düsündüm bekledim bir kac gün.. ama öyle gercekten.
Hem yabanci hem bizim bu forumlari didikledim ve nadir de olsa bir kac kisinin bu durumu yasadigini okudum.

Umarim gecici degildir :KK51:
E çok iyi o zaman. Ne şanslısın kız :rolleyes:

Bende migrocyn kullanıyorum.Bende farkettim biraz sakınlık yaptı bende de.Cocuklara daha çok sinirlenirdim hala var ama garip bi şekilde normal karşılamaya başladım. Ama ben bilen birine bir şey sormak istiyorum.Bugun ilk paketin son ilacı.Ben 7 gün ara vericem.Hemen adet olacakmiyim? Nasıl oluyor tam bilmiyorum.Ve 7 gun hic icmeyecegim 8.gün içeceğim değil mi ?

6ay yazz kullandım, sadece adet sancılarım düzeldi

Yasmin almanya'da artık kadınlara tavsiye edilmiyor. Amerikada Avrupa da emboli yüzünden ölenler var. Embolilere sebep kullandıkları Yasmin gösterilmişti. Geçtiğimiz yıllarda ilaç firmasına tazminat davaları açıldı bu sebeple.

Bende kullanıyorum ama hiç böyle bir şey olmadı :D
Bence sen düzenli regl oluyorsun diye sakinleştin :)

1 yıldır kullanıyorum. Öyle bir etkisini görmedim. Ara vermeden kullanma işini doktora danışın. Biz buradan ne söylesek boş.

Kullandigim dogum kontrol hapi sakinlestirici almisim gibi hissettiriyor bana kizlar :KK70:

Adetlerim cok sancili gectigi icin basladim. Agri kesici dahi ise yaramiyordu cunki artik.
Benim adet öncesi cok sinirli geciyordu.. adetimde rahatliyordum ama sonra yine dengesizlesiyordum. Pms den herhalde. Yani bu hormonlarin inis cikislarini ,adet öncesi, adet icinde, yumurtlama döneminde vs her etkiyi hissediyordum dolu dolu.

Herneyse uzatmak istemiyorum..
Suan mucize gibi geldi bu dogum kontrol hapi bana.
Cunki sinirlenmek istesem dahi sinirlenemiyorum sinirlerim alinmis gibi..

Bunu yasayan varmi benden baska cok merak ettim ? anket yapacagim cvplarsaniz sevinirim.

Birde aramizda, 7 günlük ara vermeyen varmi?
Yani düzenli ve araliksiz alan?
Yabanci forumlarda 3 veya 6 ayda bir 7 günlük ara verenler varmis. Sizin deneyimleriniz nedir?
Okuduguma göre o ara kanamalar gereksizmis sözde. Bende ara vermeksizin kullanmak istiyorum.. adetsiz yasam cazip geliyor :)
Hormonlara müdahale ettiği için iyi bakamıyorum ben o haplara. Onun yerine hayıtotunu deneseniz, hatta benim bildiğim 1 ama eminim arştırınca daha fazla bulabileceğiniz güvenilir markaların hayıtotu kapsülleri var daha pratik onlara bakın bence.

Bende migrocyn kullanıyorum.Bende farkettim biraz sakınlık yaptı bende de.Cocuklara daha çok sinirlenirdim hala var ama garip bi şekilde normal karşılamaya başladım. Ama ben bilen birine bir şey sormak istiyorum.Bugun ilk paketin son ilacı.Ben 7 gün ara vericem.Hemen adet olacakmiyim? Nasıl oluyor tam bilmiyorum.Ve 7 gun hic icmeyecegim 8.gün içeceğim değil mi ?

Hemen olur ya da olmazsin belli olmuyor.. herkeste farkli.

Evet 7 gün ara verecek ve 8.gün tekrar baslayacaksin.

Hormonlara müdahale ettiği için iyi bakamıyorum ben o haplara. Onun yerine hayıtotunu deneseniz, hatta benim bildiğim 1 ama eminim arştırınca daha fazla bulabileceğiniz güvenilir markaların hayıtotu kapsülleri var daha pratik onlara bakın bence.

hayit otu gercekten iyi bir bitki ve hormon dengeleyeci. ama bende ise yaramadi... agrilarimi tam olarak gecirmedi ne yazikki.

Back