- 25 Aralık 2016
- 64
- 28
- 38
- 34
- Konu Sahibi fundi_2016
-
Ay bana saglık ocagında ilk 10 günden sonra korumaya başlar dediler, adet olunca başla filan demediler... zaten adet olmamıştım doğumdan sonra hic .. ilk kutuyu rastgele kullanmaya basladım 21 gunluk benimki. İlk kutu bitip 7 gün ara verdiğimde adet oldum. Ondan once hapa guvenerek korunmasız ilişki oldu. 2 . Kutudaym şimdi. Ya bi sıkıntı olur mu benimkinde acaba riske atma şansm yok cünkü 3.ye...Dogum kontrol hapina adetliyken baslanir. Kafaniza gore baslayamazsiniz. Eger adetin ilk gunu baslarsaniz hemen o ay korumaya baslar
Siz regl olmadiginiz icin o sekilde baslamaniz normal. Sonrasinda 7 gun adet olmussunuz sanmiyorum gebelik oldugunuAy bana saglık ocagında ilk 10 günden sonra korumaya başlar dediler, adet olunca başla filan demediler... zaten adet olmamıştım doğumdan sonra hic .. ilk kutuyu rastgele kullanmaya basladım 21 gunluk benimki. İlk kutu bitip 7 gün ara verdiğimde adet oldum. Ondan once hapa guvenerek korunmasız ilişki oldu. 2 . Kutudaym şimdi. Ya bi sıkıntı olur mu benimkinde acaba riske atma şansm yok cünkü 3.ye...
Sizinki doğru. Konu sahibinin yolu yanlış.Ay bana saglık ocagında ilk 10 günden sonra korumaya başlar dediler, adet olunca başla filan demediler... zaten adet olmamıştım doğumdan sonra hic .. ilk kutuyu rastgele kullanmaya basladım 21 gunluk benimki. İlk kutu bitip 7 gün ara verdiğimde adet oldum. Ondan once hapa guvenerek korunmasız ilişki oldu. 2 . Kutudaym şimdi. Ya bi sıkıntı olur mu benimkinde acaba riske atma şansm yok cünkü 3.ye...
Siz regl olmadiginiz icin o sekilde baslamaniz normal. Sonrasinda 7 gun adet olmussunuz sanmiyorum gebelik oldugunu
Tamam çok teşekkür ederimSizinki doğru. Konu sahibinin yolu yanlış.
Ve prezervatif alerjisi bende de var. Bir kere bile prezervatif kullansak vajinit ve sistit oluyorum ki asla kullanmıyorum. Prezervatif değil ama yol açtığı enfeksiyonlar zararlı.
Evet, her türlü prezervatif bende sistit ve vajinit yapıyor.Konu sahibine de bu sorum size de latex-freeler de mi yapıyor vajinit?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?