- 28 Mart 2009
- 15
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi dumanoldum
merhabalar. ben 2. ay adetimi olmadım ondan şüphelenerek test yaptım pozitif çıktı. doktora gittim bebek 8 hafta 4 günlüktü hamile olduğumu öğrendiğimde. ama birinci ayı reglimi oldum ve belirtilerim olmadı. bulantı kusma baş dönmesi yaşamadım. anlamadım hiç hamile olduğumu. 2. ay da regl olsaydım yine anlamıcaktım büyük ihtimalle. o yüzden ilacı kullanmaya devam ettim. canım eğer senin de adetin geçmişse bence bi test yap veya hastaneye git kan ver. eğer hamileysen ilaç kullanmaya kesinlikle devam etme. ben bebeğimi aldırmadım. daha doğrusu büyük diye almadılar ama allah biliyo ya bende aldırmak istemiyodum. şuan 13 hafta 3 günlük ve ben çok huzursuz bi hamilelik geçiriyorum. sende bi an önce test yap. allah hepimizin yardımcısı olsun. rabbim sağlıklı sıhhatli bebişimi kucağıma almamı nasip eder. inşallah
Canım bende 18 haftalık hamileyim bende korunma hapıyla kalmışım hiç fark etmedim üstüne gördüm bide :) ama çok sağlıklı bebeğim bi sorun yaşamadık alahıma şükür
arkadaşlar merhaba ben şuan hamileliğimin 12. haftası içindeyim. daha önce de yazdım diye hatırlıyorum. ben hamileliğimin yaklaşık 2. ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. hamileliğimi öğrendiğimde bebeğim 8 hafta 4 günlüktü. ve ilk ayda reglimi oldum. 2. aydan sonra kesildi. 6 7 doktora gittim. ilacın bebeğe zararı olabileceğini sakat olabileceğini ve bunu doğuma kadar anlayamayacaklarını söylediler. ultrasonda bebeğin sağlık durumu çok iyi görünüyor. gelişimi normal down sendromu riski de yok. burun çıkıntısı var ve ense kalınlığı normal. ben önce korktuğum için aldırmayı düşündüm. dün doktora gittik ve bebeğin büyük olduğu için alamayacağını söyledi. hastaneler zaten almıyor. yasal süre dolduğu ve ilacı reçete ile almadığım için. doktor alamayacağını söyleyince açıkçası dünyalar benim oldu. allah biliyo ya hiç istemiyodum. hep bişey olsa alınmasa diye dua ediyodum. fakat bi yandan da çok korkuyorum. bişey olurmu diye. size sormak istediğim başına böyle bir şey gelip bebeğini dünyaya getiren varmı. ve bebeğin durumu nasıl ?
arkadaşlar merhaba ben şuan hamileliğimin 12. haftası içindeyim. daha önce de yazdım diye hatırlıyorum. ben hamileliğimin yaklaşık 2. ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. hamileliğimi öğrendiğimde bebeğim 8 hafta 4 günlüktü. ve ilk ayda reglimi oldum. 2. aydan sonra kesildi. 6 7 doktora gittim. ilacın bebeğe zararı olabileceğini sakat olabileceğini ve bunu doğuma kadar anlayamayacaklarını söylediler. ultrasonda bebeğin sağlık durumu çok iyi görünüyor. gelişimi normal down sendromu riski de yok. burun çıkıntısı var ve ense kalınlığı normal. ben önce korktuğum için aldırmayı düşündüm. dün doktora gittik ve bebeğin büyük olduğu için alamayacağını söyledi. hastaneler zaten almıyor. yasal süre dolduğu ve ilacı reçete ile almadığım için. doktor alamayacağını söyleyince açıkçası dünyalar benim oldu. allah biliyo ya hiç istemiyodum. hep bişey olsa alınmasa diye dua ediyodum. fakat bi yandan da çok korkuyorum. bişey olurmu diye. size sormak istediğim başına böyle bir şey gelip bebeğini dünyaya getiren varmı. ve bebeğin durumu nasıl ?[/QUOTE
]
ben suan ki durumunu cok merak ettim. Çünkü ben de benzer bir durumdayim. Hamileligini devam ettirdin mi? Doğum yaptiysan bebeginin durumu nasi? Sen hangi tetkikleri yaptirdin?
Umarim hersey istedigin gibi gitmistir
arkadaşlar merhaba ben şuan hamileliğimin 12. haftası içindeyim. daha önce de yazdım diye hatırlıyorum. ben hamileliğimin yaklaşık 2. ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. hamileliğimi öğrendiğimde bebeğim 8 hafta 4 günlüktü. ve ilk ayda reglimi oldum. 2. aydan sonra kesildi. 6 7 doktora gittim. ilacın bebeğe zararı olabileceğini sakat olabileceğini ve bunu doğuma kadar anlayamayacaklarını söylediler. ultrasonda bebeğin sağlık durumu çok iyi görünüyor. gelişimi normal down sendromu riski de yok. burun çıkıntısı var ve ense kalınlığı normal. ben önce korktuğum için aldırmayı düşündüm. dün doktora gittik ve bebeğin büyük olduğu için alamayacağını söyledi. hastaneler zaten almıyor. yasal süre dolduğu ve ilacı reçete ile almadığım için. doktor alamayacağını söyleyince açıkçası dünyalar benim oldu. allah biliyo ya hiç istemiyodum. hep bişey olsa alınmasa diye dua ediyodum. fakat bi yandan da çok korkuyorum. bişey olurmu diye. size sormak istediğim başına böyle bir şey gelip bebeğini dünyaya getiren varmı. ve bebeğin durumu nasıl ?[/QUOTE
]
ben suan ki durumunu cok merak ettim. Çünkü ben de benzer bir durumdayim. Hamileligini devam ettirdin mi? Doğum yaptiysan bebeginin durumu nasi? Sen hangi tetkikleri yaptirdin?
Umarim hersey istedigin gibi gitmistir
bende 27agstda doğm yaptm kasım da ilk adetimi oldum aralıktada öyle.ama bu ara bulantım oluyo ilacı yatarken içiyrm yan etkilerinden dolayı.hep korktuğm da ilaç içip gebe kalmakaklıma taklıyodu ilaç kullanıp hamile kalınılırsa nasl anlaşılıyo diye umarm bebeğinzde sizde sağlıklısınzdr
selam merakla konuyu okudum.benimde benzer sorunum var..bu ay 13 gün gecikti ve iki gün regl oldum..sizin regliniz normalmiydi..bende şüphelendim şimdi..iki gündür de sabahları çok midem bulanıyor.ayrıca bebeğiniz hayırlı olsun