Doğum kontrol hapı kullanımı

Edanrkya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
2
0
20
Merhaba arkadaşlar.İlk defa erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik korunduk fakat yine de korkuyorum.Doğum kontrol hapını bugün içmem gerekiyor mu nasıl kullanmam gerekiyor bilen birisi acil cevaplayabilir mi

Doğum kontrol hapı eğer reglinizin ilk günü başladıysanız hemen korumaya başlar, siz zaten kullanıyor muydunuz hapı anlamadım tam

Merhaba arkadaşlar.İlk defa erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik korunduk fakat yine de korkuyorum.Doğum kontrol hapını bugün içmem gerekiyor mu nasıl kullanmam gerekiyor bilen birisi acil cevaplayabilir mi
Doğum kontrol hapı 1 aylık kullanım döngüsünden sonra düzgünce etki etmeye başlar. Anlamadım hiç kullanmıyorsun da öyle bir tane atasın mı geldi?

Regl düzensizliği için kullanıyordum 1 ay öncesine kadar düzene girdiğinde bıraktım.Böyle bir durum olunca bi arkadaşım da hap almam gerektiğini söyledi ben de kullandım

Regl düzensizliği için kullanıyordum 1 ay öncesine kadar düzene girdiğinde bıraktım.Böyle bir durum olunca bi arkadaşım da hap almam gerektiğini söyledi ben de kullandım
O hapın işe yaraması için her gün aynı saatte düzenli alman ve 1 kutu bitirmiş olman lazım. Tek tek aklına gelince alınan bir şey değil o.

O ertesi gün hapı olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…