Merhaba; Adetim son zamanlarda hep erken gelmeye başladı normalde 28 günde bir olurdum ocak ayından beri böyle. Şimdi de 20. günde adet oldum doktora gittim bir şey çıkmadı her şey temiz dedi. Dienille verdi düzene girmesi için ancak kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ? sık adet olduğum için bu hapı kullanmalımıyım?
Kullanmayacaksanız neden doktora gittiniz ki? Regl döneminizi düzene sokmanız için gereken tedaviyi başlatmaya çalışmış. Kullanmak istemiyosanız siz bilirsiniz neyi sorduğunuzu anlayamadım.
Kullanmayacaksanız neden doktora gittiniz ki? Regl döneminizi düzene sokmanız için gereken tedaviyi başlatmaya çalışmış. Kullanmak istemiyosanız siz bilirsiniz neyi sorduğunuzu anlayamadım.
Verdiği hapı genelde adet olmayanlar ve sivilce tedavisi görenler kullanıyor ben çok sık adet oluyorum o yüzden kullanıp kullanmamakta tereddüt ettim çünkü böyle bir şey yazmıyor içinde
Verdiği hapı genelde adet olmayanlar ve sivilce tedavisi görenler kullanıyor ben çok sık adet oluyorum o yüzden kullanıp kullanmamakta tereddüt ettim çünkü böyle bir şey yazmıyor içinde
Selam kızlar ben dienille kullanıyorum ama 2 gundur migde bulantısı yaptı bugün 19 gun oldu kullanalı doğum kontrol adı dienille diye Bi ilaç kullanan var mı aranizda
Selam kızlar ben dienille kullanıyorum ama 2 gundur migde bulantısı yaptı bugün 19 gun oldu kullanalı doğum kontrol adı dienille diye Bi ilaç kullanan var mı aranizda
Ben kist sebebiyle olusan sivilceler için baslamıstım , bir ay yani bir kutu kullandım, görme bulanıklığı yaptı ikinciye baslamadan doktor bırakmamı söyledi , (kistleri de soğan kürüyle 1cme düsürdük şükür )