Doğum kontrol hapı kullandıktan sonra !!!! Yan etkimi yoksa hamilemiyim YARDIM :(

Seena

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
925
1.650
Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim 11 ay (yasmin) kullandım ve bu ay son adetimle hapı bırakmaya karar verdim çocuk istediğimiz için . Normalde hiç böyle olmamıştım 11 de adetim bitti ve ilişkiye girdiğimiz günden itibaren ilk zamanlar çok hafif hafif şekildeydi yanlız şu 3 4 gündür şiddetlendi çok feci bir şekilde karnım şiş ve sürekli gazım var geceleri yüz üstü bile yatırmıyor ve acayip bel ağrısı çekiyorum . Ne midem bulanıyor nede göğüslerimde bir değişiklik göremiyorum acaba hapı bıraktığım içinmi aklıma hep böyle geliyor ama yinede internetten bakmaktan geri kalamıyorum acaba hamile olabilirmiyimki ? Yumurtlama günüme göre daha adetime 14 gün var başına gelen varmı acaba . İlacın yan etkisimi yoksa hamişmiyim :110::110:

hepsi olabilir. akışına bırak günün geçsin.

Bende 6 ay kullandım doğum kontrol hapı. Hapı bırakınca vücut çok farklı tepkiler verebiliyor. Bir anda sarsılıyorsun

Bende 6 ay kullandım doğum kontrol hapı. Hapı bırakınca vücut çok farklı tepkiler verebiliyor. Bir anda sarsılıyorsun
Ama bu sürekli olurmuki bende şişlik ve bel ağrısu halen devam ediyor ve akıntım var . Eğer haptansa bu neymiş böyle ya perişan oldum bir haftadır :110:

X