• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı kullananlar acilllll

Nefasett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
344
200
53
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri 9 aylık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim bunlar neticesinde yumurtalık kistim oluştu doktorun demesine göre bu kist olduğu için de kimyasal gebelik olmuş olabilirmiş yasmin doğum kontrol hapıyla 2 aylık kullanımda erittik kisti şuan hiç bişem yok doktor hamile kalmak istediğinde çocuk düşündüğün zaman ilacı bırak ki yeniden kist oluşma riskin olmasın demişti bende diş tedavi sürecinde olduğum için 2 ay daha kullandım ama Allah içimi biliyor içim içimi yemişti hep çok şükür diş tedavim de bitti şimdi yeniden çocuk denemeleri için ilacı bırakıcam bir sonraki ay kullanmayacam fakat bu ilaç yumurlama da tembellik yapıyormuş bu durumu yaşayan gebelikte sıkıntı çeken oldu mu daha öncesinde tekrar muayene mi olsam diyorum ama olduğum bölgede devlet hastanesinde kadın doğum da olmadığı için özele gitmek zorunda kalıyorum özel paralarını da bilmeyeniniz yoktur malum bilgisi olanlar yardım edin ne yapmam gerekiyor ilacı bıraktıktan hemen sonra ara vermem gerekiyor mu bla bla bla yardım edin tecrübeli kişiler lütfen 🤷🏼‍♀️

Böyle bir şey olsa doğum kontrol hapı kullanan herkes yardımcı üreme tekniklerini kullanmak zorunda kalırdı. Hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalan birçok insan var

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri 9 aylık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim bunlar neticesinde yumurtalık kistim oluştu doktorun demesine göre bu kist olduğu için de kimyasal gebelik olmuş olabilirmiş yasmin doğum kontrol hapıyla 2 aylık kullanımda erittik kisti şuan hiç bişem yok doktor hamile kalmak istediğinde çocuk düşündüğün zaman ilacı bırak ki yeniden kist oluşma riskin olmasın demişti bende diş tedavi sürecinde olduğum için 2 ay daha kullandım ama Allah içimi biliyor içim içimi yemişti hep çok şükür diş tedavim de bitti şimdi yeniden çocuk denemeleri için ilacı bırakıcam bir sonraki ay kullanmayacam fakat bu ilaç yumurlama da tembellik yapıyormuş bu durumu yaşayan gebelikte sıkıntı çeken oldu mu daha öncesinde tekrar muayene mi olsam diyorum ama olduğum bölgede devlet hastanesinde kadın doğum da olmadığı için özele gitmek zorunda kalıyorum özel paralarını da bilmeyeniniz yoktur malum bilgisi olanlar yardım edin ne yapmam gerekiyor ilacı bıraktıktan hemen sonra ara vermem gerekiyor mu bla bla bla yardım edin tecrübeli kişiler lütfen 🤷🏼‍♀️

10 yıl kullandım dogum kontrol hapını evlendikten 6 ay sonra bıraktım o ay hamıle kaldım çok şükür
şimdi 13 yaşında bir kızım var ,

sanırım yardımcı olmuşumdur ,

Bende bıraktığı ay hamile kalanlara şahidim hemde öncesinde 6 yıl kullanılmış doğum kontrol hapları.

Hadi ya ne güzel Allah bana da nasip eylesin adetim bittiği gibi başlayacam denemelere inşallah nasip eder Allah

Doğum kontrol hapini bıraktığınız ay mi hamile kaldınız?

Doğum kontrol hapini bıraktığınız ay mi hamile kaldınız?
Merhaba canım, ben de 2 kutu dogum kontrol ılacı kullanıcam, suan ilk kutudayım, benım dogum sonrası rahim problemi oldu, döngüm bozuldu, rahım desteklesin dıye verdı, hem de bırakınca gebelik olusmasını da hızlandırır dedı, sana da umut olsun, doktorum perinatolog🥰

Back