Aile Planlaması Doğum Kontrol Hapı(genel) Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bir haftadır Minarova kullanıyorum. Doktor kist olduğu için onu önerdi. Başlamadan önce bazı yorumlardan dolayı korkmuştum fakat korkulacak bir durumla karşılaşmadım henüz. İştahın artar, psikolojik gel gitler yaşayabilirsin demişlerdi ama hiçbiri olmadı şu ana kadar. Umarım bu şekilde devam eder.

Kızlar merhaba ben yazz ı aldım bugün ama adet olmadan kullandım yanlış mı yaptım ? Ne yapmalıyım acil cvp lütfen
Haziranda evlendim hep 1 gün gördüm sadece ama en son Ekim 1 de gördüm çatlıcam artık şişmekten doktora gittim hiç bir problem yok dedi hap önerdi ona sormadan başlamış bulundum bilgi verirmisiniz ne yapmalıyım bugün ilk defa yuttum daha
:KK1:

Kızlar merhaba ben yazz ı aldım bugün ama adet olmadan kullandım yanlış mı yaptım ? Ne yapmalıyım acil cvp lütfen
Haziranda evlendim hep 1 gün gördüm sadece ama en son Ekim 1 de gördüm çatlıcam artık şişmekten doktora gittim hiç bir problem yok dedi hap önerdi ona sormadan başlamış bulundum bilgi verirmisiniz ne yapmalıyım bugün ilk defa yuttum daha
:KK1:
başlamış olduğun hapı kutusunu bitirmeden ara verme... muhtemelen kutu bitene kadar regl görmeyeceksin ondan sonra düzene girecektir... yinede bi doktoruna danış derim...

Kızlar benim 1buçuk ay sonra düğünüm var. Doğm kontrol hapına ne zaman başlamalıyım ve bunun için doktora gitmeme gerek var mı?

Kızlar bu yazz beni mahvetti 10. günüm ama dayanamıyorum 10gündür hergün midem bulanıyor ve istifra ediyorum rengim gitti eşim hapı bırak dedi ben ben değilim evimin işini yapamaz oldum iş yerinde de farkediliyorum zaten hayatımda hiç böyle olmadım ben mecbur bırakacağım cumartesi doktora gideceğim bakalım ne olacak regl de olmassam olmayayım ya çok bıktım vallahi.

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır yasmin kullanıyorum ve ilk defa başıma böyle birşey geldi. Hapın bitmesine 11 gün kala kahverengi akıntım oldu. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Çok endişeleniyorum....

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır yasmin kullanıyorum ve ilk defa başıma böyle birşey geldi. Hapın bitmesine 11 gün kala kahverengi akıntım oldu. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Çok endişeleniyorum....
Korkma canım.. Hapın yan etkileri..
Çoğu kişide olabiliyor.. Lekenmeler, baş dönmesi, halsizlik.. Ara kanamalar. Telaş etme

teşekkür ederim ama 5 gün oldu geçmedi hala böyle adet gibi ama rengi kahverengi ilk defa olunca korkuyor insan
Bende de olmuştu bir kere üç dört kahverengi lekenmeler.. Bende senin gibi korkmuştm. Araştırdım arkadaşlarıma falan sordum hemen normal olduğunu söylediler.. Sonra bir daha olmadı..
Ama sen yine de içininin rahat etmesini istiyorsan doktora git canım..

Bende de olmuştu bir kere üç dört kahverengi lekenmeler.. Bende senin gibi korkmuştm. Araştırdım arkadaşlarıma falan sordum hemen normal olduğunu söylediler.. Sonra bir daha olmadı..
Ama sen yine de içininin rahat etmesini istiyorsan doktora git canım..
internetten fln baktım bende sordm soruşturdum doğal dıyorlar geçmezzse uzun bir süre giderim bir şey daha sorucam ilacın bitiminde adet olmuşmuydun bu kanamanın olduğu zaman

kızlar merhaba ben ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 1 kutu bitti ve kutunun bittiği 6.gün ben hala adet olmadım olmam gerekmiyordu bütün belirtiler var ama bende tık yok sizce endişelenmelimiyim? hapa 7. gün mü başlayacam tekrar yoksa 8.gün mü

kızlar merhaba ben ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 1 kutu bitti ve kutunun bittiği 6.gün ben hala adet olmadım olmam gerekmiyordu bütün belirtiler var ama bende tık yok sizce endişelenmelimiyim? hapa 7. gün mü başlayacam tekrar yoksa 8.gün mü
ilk ay böyle düZensizlikler olur ama devam ederse doktora görünmende fayda var canım yan etkileri oluyor ilaca 7 gün ara verip 8.gün kullanmaya başlaman gerekiyor

Kızlar benimde size bir sorum war bende çikolata kisti war ve doktor Kistim büyümesin diye doğum kontrol hapı ginerayi verdi 21gun kullAnip 7gun ara werdim fakat bu 7gunde adet olmadim sadece kahverengi akıntı geldi kızlar allah aşkına bilgisi olan yazsin adet olmama normal mi doğum kontrol hapina rağmen

Kızlar benimde size bir sorum war bende çikolata kisti war ve doktor Kistim büyümesin diye doğum kontrol hapı ginerayi verdi 21gun kullAnip 7gun ara werdim fakat bu 7gunde adet olmadim sadece kahverengi akıntı geldi kızlar allah aşkına bilgisi olan yazsin adet olmama normal mi doğum kontrol hapina rağmen
ilk aylar böyle sorunlar oluyor ilacını kullanmaya devam et ama için rahat etsin istersen doktora görün biz ne kadar yorum yaparsak yapalım bizde olanın aynısı sende olmayabilir canım

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay evlendim ve doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum, bu hapı genelde ilk iki adet gününde kullanmaya başlayın yazmışlar ben de dün akşam hasta oldum bugün almak istiyorum sizce öncesinde bi doktora gitmeme gerek var mı? çalıştığım için bugün yasmin siparişi verdim bu akşam ondan bir tane içeyim diyorum yarın da yine bi doktora giderim diyorum.
Bir de sizin önerdiğiniz doğum kontrol hapı var mı?

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay evlendim ve doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum, bu hapı genelde ilk iki adet gününde kullanmaya başlayın yazmışlar ben de dün akşam hasta oldum bugün almak istiyorum sizce öncesinde bi doktora gitmeme gerek var mı? çalıştığım için bugün yasmin siparişi verdim bu akşam ondan bir tane içeyim diyorum yarın da yine bi doktora giderim diyorum.
Bir de sizin önerdiğiniz doğum kontrol hapı var mı?
tabiki de kafana göre ilaç kullanmamalısın doktora görün. o sana göre en iyi tercihi yapacaktır

Ben 1aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum fakat adetim gecikti ne yapmam lazım yeni kutuya başlamalı mıyım ?

X