Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Haplar kanser yapar.
Yanlış.
Tam tersine yumurtalık kanseri ve rahim içi tabakası kanseri gibi bazı kanser türlerine yakalanma riskini azaltır.
ben iki çocuk annesiyim
ve başka çocuk istemiyoruz bir kere denedim yani bi kutu cinsel isteği de köreltiyo sinir de yapıyo yani bende yaptı bu etkilerin en az olduğu bi doğum kontrol hapı bilen varmı
Merhaba,
Yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum. Doktor kontrolunde basladım. Henuz ilk kutuyu bitirdim.
Doktor mensturasyon (adet) periyodumun ikinci gunu baslamamı soylemisti, ben de oyle yaptım. İlk kutunun son hapını cumartesi ictim. Yedi gun ara verip ikinci kutuya oyle basla zaten basladıgın gun mensturasyon periyodunun ikinci gunu olur demisti. Ama 7 gunluk aramın 4. gunu yani bugun adet kanamam basladı.
Simdi acaba 7 gunu tamamlayıp ilk hapı cumartesi gunu yani 3 gun sonra mı almam gerekiyor, yoksa yarın mı almam gerekiyor?
:1hug:arkadaslar benim sorumda su,bilgisi olan varsa lutfen cevap yazsin.ben bir bucuk yildir sivilcelerle bogustum,daha sonra cilt hekimi bunun normal olmayip hormonal bir bozukluk olabilecegini soyleyip benim jinekologa gitmemi soyledi.ve nitekim kadin dr um bana iyi gelecegini soyledigi VALETTE DOGUM KONTROL HAPINI VERDI:ILK UC AY ICINDE CILDIM INANILMAZ DERECEDE DUZELDI ARTIK HIC SIVILCEM CIKMIYOR;AMMA VELAKIN BU SEFER ALTI GÜN SÜREN ADETIM IKI VEYA UC GÜN SÜRÜYOR:ODA kanama seklinde degilde boyle simsiyah bisey.yani ben anlamadim acaba erken menapozami giriyorum bilemedimki.bu arada yasim henüz 32.lütfen benim gibi olan varsa yazsin.