• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı bırakmak

Eve in Heaven

WonderWomen 🔮💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
1.579
4.382
88
26
Selam kızlar, geçen ay doğum kontrol hapı bıraktım son adetimden itibaren birleşme olmadı ama geç döllenme olabilir diye kan testi de verdim negatif çıktı. Hala adet olamadım 38 gün oldu son adetim biteli. Doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra adet olamayan var mı benim gibi merak ettim. Ya da bir fikri olan var mı?

Ben bunu yasamadim ama yardimci olmak isteriim Hamile degilseniz civanpercemi aktardan alin kürünü yapınn yada youtubeden ebru ceylan-adet söktürücü masaj ila deneyebilirsin ben yaptim 1 gunde ise yaradi deneyebilirsin😊😊

Kızlar merhaba.
Bende sizlere birşey danışmak istiyorum. 4 Mart 2018 de doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 4 Mart 2019 da bıraktım.. bıraktıktan bir sene sonraya kadar yani 2020 Mart sonuna kadar adet sancım hiç olmadi ( bu arada evlenmeden önce her ay adet sancısı çekerdim doğum kontrol bunu kesti) ama bu aydan sonra yani yaklaşık 4 aydır evlenmeden önceki gibi adet sancım oluyor. Doğum kontrol hapı bırakıldıktan sonra vücuttan temizlenmesi bir seneyi bulabilir mi ? Bununla ilgili tecrübesi olan var mı ?

Hava değişikliği, stres bunlarda çok önemli faktörler. Yada hormonal bi sıkıntı mı var acaba çünkü doğum kontrol hapları genelde düzenlemek içindir buna rağmen olmadığınıza göre inşallah hiç bişey çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur

Back