- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mavilibiri
-
Yıllarca kullandım gerçekten iyidir yasminArkadaşlar doğum kontrol hapı olarak yazz kullanıyorum. Ama çok yiyorum ve evlendikten sonra kullanmaya başladım ve çok kilo aldım. Yaklaşık 10 kilo bir sene içinde. Pazartesi diyetisyene gideceğim zaten ama size de sormak istedim. Çok iştahlı oluyorum özellikle şekerli şeylere karşı. Acaba aranızda kullanan kilo yapan var mı ya da başka yan etkilerini gören ? Piskolojik anlamda da yan etkiler yasadiysaniz belirtebilir misiniz ? Bir de yasmine geçmeli miyim? Daha iyi diyorlar ama bilemedim. Onu kullananlar da yazabilirse çok yardımcı olur.
Yasmin mi etkiledi ruh halini, ne gibi canm.. diger haplar beni enerjisiz ve tahammulsuz yapmıştı, kahve keyfi bile hoşuma giderek yaptgm bisey değildi artikYa evet ben de çok yan etkisi yok diye biliyorum artık yeni nesil hapların ama bilmiyorum ruh halimi de etkiledi diye düşündüm ve belli başlı semptomlar yaşayanlar belki vardır sorayım dedim açıkçası
Merhaba bende 3 ay yasmin kullandm bu ay 4.ayım ama biraktm reglimde gecikme olurmu acaba hapa gore yarin olmam gerekiyo ama belirti yok sizin regliniz nasil oldu yasmini birakinca bilgi verirmisinizYıllarca kullandım gerçekten iyidir yasmin
Doktorum da yazz için boyle dedi.Yasmin yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı diye biliyorum bende
Vallahi mesajınızı yeni gördüm. Bıraktım gerçekten yemek yemek ve ruh hali anlamında beni çok etkiliyormus doğum kontrol hapı diyorum şu an. Gebelik düşündüğümuz için şu an hiçbir doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama kullanırsam Yasmin deneyeceğim bu sefer kesinlikleYasmin yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı diye biliyorum bende
Vallahi bana da böyle demişlerdiDoktorum da yazz için boyle dedi.
Düzensiz oldu benim hep bıraktığımda.Merhaba bende 3 ay yasmin kullandm bu ay 4.ayım ama biraktm reglimde gecikme olurmu acaba hapa gore yarin olmam gerekiyo ama belirti yok sizin regliniz nasil oldu yasmini birakinca bilgi verirmisiniz
Ben de bıraktım 15 günde bir regl olmaya başladım. Doktor geri baslayalim dedi. Düzene bindi şimdi yine bıraktım. Bakalım gebelik düşünüyorum şimdi iki ay yine 15 günde bir regl oldum. Ama bu ay yumurtlamam vs her şey düzgün gidiyor bakalımDüzensiz oldu benim hep bıraktığımda.
Yumurtlamanız olduysa fazla sorun yaşamazsınız. Benim yumurtlamada olmuyordu pcostan dolayı ilaç kullandım hepBen de bıraktım 15 günde bir regl olmaya başladım. Doktor geri baslayalim dedi. Düzene bindi şimdi yine bıraktım. Bakalım gebelik düşünüyorum şimdi iki ay yine 15 günde bir regl oldum. Ama bu ay yumurtlamam vs her şey düzgün gidiyor bakalım
Doktorunuza sorup size iyi geleceğini bildiği bir doğum kontrol hapı önersin..çünkü benim de kullandıklarım arasında bana ii gelen oldu..mesela yasmin felaketti benim için kafamı kaldıramıyordum iştahımı kesmişti ve hep istifra ediyordum yazz denedim o da dokundu..Arkadaşlar doğum kontrol hapı olarak yazz kullanıyorum. Ama çok yiyorum ve evlendikten sonra kullanmaya başladım ve çok kilo aldım. Yaklaşık 10 kilo bir sene içinde. Pazartesi diyetisyene gideceğim zaten ama size de sormak istedim. Çok iştahlı oluyorum özellikle şekerli şeylere karşı. Acaba aranızda kullanan kilo yapan var mı ya da başka yan etkilerini gören ? Piskolojik anlamda da yan etkiler yasadiysaniz belirtebilir misiniz ? Bir de yasmine geçmeli miyim? Daha iyi diyorlar ama bilemedim. Onu kullananlar da yazabilirse çok yardımcı olur.
Vallahi doktorum Yasmin yazacaktı ben de dedim yazz kullanıyorum. Aa öyle mi yan etki etmiyorsa kullanmaya devam et o zaman demişti o sıralar sıkıntı yoktu diye devam etmiştim. Şu an zaten kullanmiyorum bir problem yok ama kullanmaya başlayacağım zaman bakacağım duruma göreDoktorunuza sorup size iyi geleceğini bildiği bir doğum kontrol hapı önersin..çünkü benim de kullandıklarım arasında bana ii gelen oldu..mesela yasmin felaketti benim için kafamı kaldıramıyordum iştahımı kesmişti ve hep istifra ediyordum yazz denedim o da dokundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?