Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğum kontrol hapı kullanırken ishal durumunda ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı ek koruma yapacaksam nekadar süre yapacağım ishal geçene kadar mı ?
Ya şiddetli ishal gibi durumlarda hapın emilimi azalıyor diyorlar ondan :/ haptan dolayı ishal olduğumu sanmıyorum zaten 3 aydır kullanıyorum ondan bı korktum hatta göğüs hassasiyeti olurdu her kutuya başladığımda bu 3. Kutunun sonunda ishal oldum 2 gün baktım göğüs hassasiyetim yok oldu birden acaba etkisimi azaldı diye düşündüm
Ya şiddetli ishal gibi durumlarda hapın emilimi azalıyor diyorlar ondan :/ haptan dolayı ishal olduğumu sanmıyorum zaten 3 aydır kullanıyorum ondan bı korktum hatta göğüs hassasiyeti olurdu her kutuya başladığımda bu 3. Kutunun sonunda ishal oldum 2 gün baktım göğüs hassasiyetim yok oldu birden acaba etkisimi azaldı diye düşündüm