doğum kont hapı için yardım

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
kızlar sanki hamile kalabiliyormuşum gibi doktor doğum kont hapı verdi.bir süredir adetim fazla oluyodu ve parça gelmeye başlamışt. son zamanlarda da şiddetli baş dönmesi mide bulantısı için doktora gittim ileri derecede iltihap var dedi ve iltihap için ilaç verdi kanamayı azaltmak içinde doğum kont hapı kullanacaksın dedi tam 6 ay.ben zaten 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum bide korunacam 6 ay.eşimin değerleri çok kötüydü yeni yeni düzelmeye başladı 6 ay çok uzun bi süre kızlar akıl verin bana hayatımda hiç kullanmadım ne gibi etki yapar bilmiyorum bu hap kullanmazsam ne olur yada kullanırsam yumurtlama dönemi kullanmazsam diğer günler kullansam hamile kalabilirmiyim ki

canım yumurtlama dönemi kullanmassan diğer günler kullanırsan sürekli kanamalarla uğraşırsın benim uğraştığım gibi.. bu da çoksinir bişey..bence sen doktorunun dediğini yap.ilacı bir süre kullan. iltahap erisin.öncelikle sen sağlıklı ol ki bebeğin de sağlıklı olsun öyle diil mi ?

güzelim hapa başladınmı sonuna kadar içeceksin.yumurtlama dönemi kullanmayayım diğer dönemler kullanayım diye bişi yok doğum kontrol hapında..hapı ortada brakmazsın yada kafana göe bir içip bir içmemezlik yapamazsın yoksa hormonların rezil olur

canım yumurtlama dönemi kullanmassan diğer günler kullanırsan sürekli kanamalarla uğraşırsın benim uğraştığım gibi.. bu da çoksinir bişey..bence sen doktorunun dediğini yap.ilacı bir süre kullan. iltahap erisin.öncelikle sen sağlıklı ol ki bebeğin de sağlıklı olsun öyle diil mi ?
iltihapı doğum kont hapımı eritiyo canım yani onu kanaman azalsın diye veiyorum dedi iltihap için antibiyotik vs verdi

güzelim hapa başladınmı sonuna kadar içeceksin.yumurtlama dönemi kullanmayayım diğer dönemler kullanayım diye bişi yok doğum kontrol hapında..hapı ortada brakmazsın yada kafana göe bir içip bir içmemezlik yapamazsın yoksa hormonların rezil olur

sağol canım

ay iltahap yazmışım yaa kist dicektimm..ama doktorun bişey biliyo ki kanamanın azalması için doğum kontrol hapını vermiş. bence doktorunu dinle canım.

Back