Dogum knt hapiyla hamile kalinirmi:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
yaklasik 1 senedir microciny hapi kullaniyorum saglik ocaklarinin verdigi..duzenli de kullaniyorum hic unutmam nerdeyse ama yinede korkuyorum ve merak ediyorum bu sekilde kalan varmi diye eger riksli derseniz esimide korundurtacam:(

zaten bir senedir kullanıyormuşsun ee demekki koruyor seni. zaten adı üstünde doğum kontrol hapı faydası olmasa neden böyle bişeyle korunsunlar ki

zaten bir senedir kullanıyormuşsun ee demekki koruyor seni. zaten adı üstünde doğum kontrol hapı faydası olmasa neden böyle bişeyle korunsunlar ki
Evet cok aukur bir senedrr krudu ama yined3 korkuyorum hapla kalan bike oldunu duydum ondan korkuyorum

direk hormonlarla ilgili olduğu için bence koruması diğerlerine göre daha iyidir spiralle bile kalan olabiliyormuş ama bu sonradan eklenen bişey yanlış uygulama kayma gibi fiziksel nedenlerden dolayı bi ihtimal oluyor çok az da olsa. ama hormon daha farklı bi olay bence belki koruyuculuk özelliği düşük yüksek o konuda bi sorun olabilir

direk hormonlarla ilgili olduğu için bence koruması diğerlerine göre daha iyidir spiralle bile kalan olabiliyormuş ama bu sonradan eklenen bişey yanlış uygulama kayma gibi fiziksel nedenlerden dolayı bi ihtimal oluyor çok az da olsa. ama hormon daha farklı bi olay bence belki koruyuculuk özelliği düşük yüksek o konuda bi sorun olabilir
Aciklaman icin tesekkurler canim allah herkeze istedigo zamanda nasip etsin hamillihi

Aciklaman icin tesekkurler canim allah herkeze istedigo zamanda nasip etsin hamillihi

rica ederim bazen insan bildiği şeyde bile sıkıntıya girebiliyor birilerinden bişey duymak istiyor birazrahatlatıyor bıu da insanı.. umarım istediğiniz bir zamanda hamile kalırsınız :)

Back