doğum kilosu

tktk_tktktk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
59
0
86
Ankara
Doğum yapan anneler size bi sorum var;bebeğinizin tahmini size söylenen son kilosu ile doğum kilosu arasında fark var mı?Kiloları tahminden fazla mı? yoksa daha mı az doğdu bebişleriniz?:uhm::sm_confused:

2700 demişti doktor bi hafta önce, ben 3 falan beklerken 2500 doğdu yani yanılma payı oluyo

4200 dedi 3680 doğdu kızım...-tatlicadiarzu-

sırf bu yüzden sezeryan oldum ben

3 kilo civarı demişti 3050 yani
3070 doğdu
boyuda ne uzun ne kısa demişti
50 cm di

boyu uzun demıstı doktorumuz 54 cm dogdu.kılosu ıcınde 4 kılo dogar dedı,3940gr dogdu.yaklasık 500gr.kadar yanılma payı oluyormus eksık yada fazla

O zaman genelde söylenenden düşük kiloda doğuyorlar.OFF inşallah bizim doktor kilo tahmininde fazla yanılmaz:çok üzgünüm:

3300 demişti 3 hafta önce, 1 hafta önce de 3300 dedi kilo alımı durmuş dedi sezeryan oldum 3300 doğdu yani 3 hafta hiç kilo almadı.

ben doğumumudan 1 gün önce gitmiştim 3560 gr dı 3 kilonun altında doğmaz ama + - 300 gr yanılma payı olabilir demişti dr um,3700 doğdu kızım

benim bebeğime doğumdan 2 gün önce dr 3200 demişti ama benim süt canavarım 3600 doğdu, söylenenden az doğuo die düşünme güzelimcokacimcoook

O zaman genelde söylenenden düşük kiloda doğuyorlar.OFF inşallah bizim doktor kilo tahmininde fazla yanılmaz:çok üzgünüm:

ben doktora bebeğim 8 aylıkken gıtmıstım ve bana 2.700gr demıstı kılosuna tahmını kılosunuda 3.000gr olarak soylemıstı fakat ben son 1 ayda doğum stresınden öyle bır yemek yedımkı oğlum 3.600gr ile dunyaya geldı boyuda 52 cm di sımdı ise 1 yasına gırecek 19unda ve kılosu 13kg ve oldukca kılolu onu cok sevıyorummmm:ecrin_bebek::CüvCüv:

yüzde yüz bilemiyolarki 7 aylikken bana bu bebek yaklasik 4kilo yada fazla dogar cok büyük suan böyle dvm ederse gelicek ay gelisimini durdurcam dedi bir dahaki ay korkuyla gittim suan normal görünüyo ama kessin 4kilo dogar demisdi
iyikide gelisimini durdurmamis melegimin 49cm ve 3550gr dogdu kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…