- 27 Nisan 2016
- 160
- 70
- 13
- 28
- Konu Sahibi Yakubum-----
Ben 2 ay önce doğum yaptım 7 kilo fazlam var nasıl gidicek hiç bilmiyorım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında beraber başlaya biliriz , hem yiyerek hemde kilo vererek , ip atlamak çok iyi , bide biberiye yağı kullanıyorum 10 gündür belime 3 cm incelmiş çok mutluyumAksine aldım
Konuyu takipteyim![]()
Çok iyi gercekten.Aslında beraber başlaya biliriz , hem yiyerek hemde kilo vererek , ip atlamak çok iyi , bide biberiye yağı kullanıyorum 10 gündür belime 3 cm incelmiş çok mutluyum
Hiç bişey yapıyo musun vermek içinÇok iyi gercekten.
Bende tiroid çıktı dogumdan sonra ilaca basladim. Umarim veririz kilolari. Takipteyim.
Ben şuanda emziriyorum ama , psikolojim allak bullak , eşimin yanında annesi yada ablası gibi görünmek istemiyorumBen ski diyete girdim ne karar sürede verdim hatırlamıyorum ama aynaya bakmaktan utanıyodum ve kiyaferlerim olmaz olmustu bende sadece çorbayla beslendim ekmegi kestim 16 kilo verdim simdi yine baslicam 10 kilo verebilirsem çünkü birakinca 6 kiloyu geri aldim
Ah canım ben 3 ay önce doğum yaptım 12 kilo fazlam var gitmiyorrr bi türlü. Emzirdigim için diyet spor da yapamıyorumBen 2 ay önce doğum yaptım 7 kilo fazlam var nasıl gidicek hiç bilmiyorım
spor niye yapmıyorsun kiAh canım ben 3 ay önce doğum yaptım 12 kilo fazlam var gitmiyorrr bi türlü. Emzirdigim için diyet spor da yapamıyorum
Haklsın bende cok taktim ve verdim o psikolojiyi biliyorum ama kararlı olursan verirsin sut olayida valla bünyeyle alakalı goruyorum olacagi varsa su bile icsen oluyo olmayacaksada ne yapsan bos kendimden biliyorum denemedigim şey kalmadı aglamaktan içim çıktı resmen ama sut yapacak diyede fazla abartma yerken dikkatli olBen şuanda emziriyorum ama , psikolojim allak bullak , eşimin yanında annesi yada ablası gibi görünmek istemiyorum
Nasıl verdin peki , inan ki piskolojim alt üstHaklsın bende cok taktim ve verdim o psikolojiyi biliyorum ama kararlı olursan verirsin sut olayida valla bünyeyle alakalı goruyorum olacagi varsa su bile icsen oluyo olmayacaksada ne yapsan bos kendimden biliyorum denemedigim şey kalmadı aglamaktan içim çıktı resmen ama sut yapacak diyede fazla abartma yerken dikkatli ol