• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kiloları

Evlatkksu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
297
134
103
28
Kızlar mrb 22+3 haftalık hamileyim merak ediyorum dogum öncesi ve sonrası kaç kilo idiniz yanı dogumdan sonra kaç ayda kaç kilo verdiniz ben 7 kilo aldım bundan sonra doğuma kadar kaç kilo daha alırım bilmiyorum sohbet edelim biraz 😊

Kızlar mrb 22+3 haftalık hamileyim merak ediyorum dogum öncesi ve sonrası kaç kilo idiniz yanı dogumdan sonra kaç ayda kaç kilo verdiniz ben 7 kilo aldım bundan sonra doğuma kadar kaç kilo daha alırım bilmiyorum sohbet edelim biraz 😊

22. Haftamda bende 7 kilo almıştım ama doğuma +20 kilo ile girdim. Şuan 25 gün oldu doğum yapalı ve 8 kilo verdim 😊

8 kilo aldim. Doğumdan 3 gün sonra hepsi gitti. 4 ayda da 12 kilo daha vermistim. 10 aylik kizim. Daha vermedim de almadim da😊

8 kilo aldim. Doğumdan 3 gün sonra hepsi gitti. 4 ayda da 12 kilo daha vermistim. 10 aylik kizim. Daha vermedim de almadim da😊
Bana ilaçlar çok dokundu ya 2 haftadır bakmadım kiloma 15 olmuştur Belkide zaten hızlı kilo alan bi bünyem var nasıl vercem bilmiyorum

Yaaa 27 kilo mu aldın yani 🙄dogumdan sonra kafadan 10 kilo gidiyor diyolarfı demekki bünye meselesi

Hayır canım toplamda 20 kilo aldım. 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 78 ile doğumdan çıktım. Şuan 75 im daha 40 ımız çıkmadı. 10 kilo gider evet ama doğumdan hemen sonra değil. Gün geçtikçe şişliklerin iner öyle

Bana ilaçlar çok dokundu ya 2 haftadır bakmadım kiloma 15 olmuştur Belkide zaten hızlı kilo alan bi bünyem var nasıl vercem bilmiyorum
Inan cok rahat veriliyor. Ben hiç yememde kismadim, spor da yapmadim ama kızım sagolsun spor yaptırdı 🤣🤣

Normalde bende cok hızlı kilo alirim, hamileligimde zorunluluktan yatarak gecti ama sadece 8 kilo aldim.

Takma sen kilolari 😊 hayirlisiyla sag salim kucağına al bebisini. Gerisi olur gider😘🥰

Hayır canım toplamda 20 kilo aldım. 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 78 ile doğumdan çıktım. Şuan 75 im daha 40 ımız çıkmadı. 10 kilo gider evet ama doğumdan hemen sonra değil. Gün geçtikçe şişliklerin iner öyle
Hımm gider o zaman canım cocuk peşinde koşmaktan insan ağzına lokmada koyamıyor

Inan cok rahat veriliyor. Ben hiç yememde kismadim, spor da yapmadim ama kızım sagolsun spor yaptırdı 🤣🤣

Normalde bende cok hızlı kilo alirim, hamileligimde zorunluluktan yatarak gecti ama sadece 8 kilo aldim.

Takma sen kilolari 😊 hayirlisiyla sag salim kucağına al bebisini. Gerisi olur gider😘🥰
İnşallah canım ya yavruma kavuşuyumda saglıkla kiloyu veririm diye düşünüyorum

Toplamda 15 kilo aldım sanırım bir 13 kilosu gitti 14 aylık şuanda oğlum bazen tam diyete hazır oluyorum ve yapmaya başlıyorum ama oğlum azı dişlerini çıkartıyor ve aşırı huysuz oluyor zorluyor uyumuyor falan tabi yeterki sağlıklı olsun bunlardan çokda bir şikayetim yok ama bu süreçte düzenim kaçıyor ve ne yiyeceğimi şaşırıyorum o yüzden akışına bırakın bebeğinizin tadını çıkartın emzirdikçe gerçekten acıkıyor insan ve ister istemez tatlı istiyor bünye düzeninizi oturtunca illaki zayıflarsın

İlk hamileliğimde 57 kilo hamile kaldım 83 kilo doğuma gittim. Doğumdan iki ay sonra 20 kilo vermiştim, oğlum 6 aylık olduğunda 55 kiloydum.

İkinci hamileliğimde 55 kilo hamile kaldım 78 kilo doğuma gittim. Doğumdan iki ay sonra 15 kilo vermiştim, kızım 6 aylık olduğunda 53 kiloya düşmüştüm.

Şimdi kızım 1,5 yaşında. Kilom 55 olarak sabitlendi :)

Korkmayın emzirdikçe gider o kilolar. Süt olsun diye tatlıya, hamura dayanmazsanız kilo vermek sorun olmaz.

12-13 kilo aldım 3 aylıkken işe başladım.İştekiler nasıl verebildin hemen kilonu demişlerdi 3 ayda eski kiloma döndüm.Koştur koştur bebekle ev içinde ister istemez veriliyor.

Ilk kizima 52 ile hamile kaldım 63le doguma gittim dogumdan snra bol su ictim kabız olmamak icin ekmek yemedim iki ayda 48 kiloya düştüm ikinci kizima 3 sene sonra 59la hamile kaldım 68le doguma girdim ve yine aynı yöntemle 3 ay icinde 57 kiloydum suan hedef 50 ama nerdeee boğazımı tutamıyorum bu arada boyum 1.60

Iki dogumumda da 22 kilo falan aldim
Ilkinde ilk üc ayda verdim hepsini
Ikincisinde en az alti ayda verdim
Cünkü kendime ayiracak zamanim cok azdi sürekli yedim
simdilerde 53 54 falanimdir herhalde
Kafaya takmayin, eger hereketsiz bir yasmainiz varsa cok yiyorsaniz o zaman kalir kilolar

Bebisin hayirli olsun canim 😊 bende 27+4 um 53.300 ile basladim suan 60 kiloyum. Yuvarlayarak 7 ay dersek 7 ayda 6 kg 700 gram aldim hedefim toplam 10 kg gecmemek bakalim kacla doguma gidecegim 🤭

dikkat et et derim emzirirken aldim aksine :)

Back