Dogum kilolari

Riviere12

Tarih 16.01.20 - Baslangic 68kg - Hedef 56kg
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
412
545
34
Merhaba arkdaslar benim dogum kilolariyla basim derte.
Hamileligimde 14 kg aldim 71kgla doguma gittim eve geldigimde 66 olmustum, ama tabi o arada devamli tatli yedim 1kg daha aldim bugun tam 2ay oldu dogum yapali ama bi gr gitmedi. Sizler kac kg aldiniz ne kadar surede ne kadar kg verdiniz ve neler yaptiniz

18 kilo aldım, doğumda 5 gitti, 10 günde 5 daha gitti, 4. ayda doğum kilomdaydım ve vermeye devam ettim.

Ekstra hiçbir şey yapmadım, çok emzirdim ve bütün gün çocuk gezdirdim.

Emziriyorsanız kaçırmayın bu fırsatı, dengeli beslenirseniz muhakkak verirsiniz.

Evet emziriyorum ama sanirim benim hattam harektsizlilk nereye gidersem otobusle gidiyorum

Ilk gunden beri cok takiyorum sanki hic gitmicek bazi kadinlar dogumdan snra bi 10 kg gitti diyo bende 2ayda bi gram gitmedi ustûe bide aldim :)

Hamileliğimde 14 kilo almıştım Doğumdan sonra 4 kilo vermiştim kızım 2 aylıkken 4 kilo fazlam vardı kızım 9 aylık olduğunda farkına bile varmadan toplamda 17 kilo vermiştim hamile kaldığım kilomdan daha aşağıdaydı kilom ama buna saat başı emen ve uyanık olduğu her an kucağımdan başka yerde durmayıp benimde oturmama izin vermeyen kızım sebep oldu sizinde bebeğiniz daha küçük hareketlenmeye başladığında peşinde koşturmaktan kilo falan kalmıyor tabi birazda şeker ve hamurişine dikkat etmek gerekiyor

Hamileliğimde 14 kilo almıştım Doğumdan sonra 4 kilo vermiştim kızım 2 aylıkken 4 kilo fazlam vardı kızım 9 aylık olduğunda farkına bile varmadan toplamda 17 kilo vermiştim hamile kaldığım kilomdan daha aşağıdaydı kilom ama buna saat başı emen ve uyanık olduğu her an kucağımdan başka yerde durmayıp benimde oturmama izin vermeyen kızım sebep oldu sizinde bebeğiniz daha küçük hareketlenmeye başladığında peşinde koşturmaktan kilo falan kalmıyor tabi birazda şeker ve hamurişine dikkat etmek gerekiyor

Sanirim biraz acele ediyorum hamurisi ekmekle pek aram yok ama tatliyi cok seviyorum onun yerine mevye yemege karar verdim

Bünye meselesi bence 55 le hamile kaldım 25 kilo aldım :oops:80 ı geçiyordu artık doğum yaptım 1 ay sonra 60 a düştüm sekerligim şimdi 6 aylik tekrar 55 oldum ekstra hiç bişey yapmadım kuzenim 1 ay arayla doğum yaptık 45 ti 70 le doğum yaptı kızı 7 aylık ama 63 kilo veremedi henüz kişiden kişiye değişir takılma zamanla gider yürüyüş yap bol bol

Sanirim biraz acele ediyorum hamurisi ekmekle pek aram yok ama tatliyi cok seviyorum onun yerine mevye yemege karar verdim
Bende kızım bir aylıkken eski pantolonuma girmeye çalışıp giremeyince karalar bağlayıp hamile pantolonuma mahkum kaldım sanmıştım hamilelikten önce hiç kilo problemi çekmemiş aksine 30 yıl boyunca kilo almaya çalışmıştım ama dert etmeye değmiyormuş biraz dikkat edince afacanların peşinde koştururken kilo falan kalmıyor

X