M Miss_namaless Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 47 32 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Miss_namaless #1 Günde 2 sefer sağarak veriyorum sütümü 25 CC anca geliyo. Hem sütümü arttircak hemde zayiflamama yardımcı olcak bı diyet önerir misiniz?
Günde 2 sefer sağarak veriyorum sütümü 25 CC anca geliyo. Hem sütümü arttircak hemde zayiflamama yardımcı olcak bı diyet önerir misiniz?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.428 5.128 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Miss_namaless #2 Miss_namaless .!.: Günde 2 sefer sağarak veriyorum sütümü 25 CC anca geliyo. Hem sütümü arttircak hemde zayiflamama yardımcı olcak bı diyet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 saatte 1 sagman lazım. tahvıye caylar var alabılırsın. malt ıcecek alabılırsın. zayıflamayı 40 ın yenı cıkmıs bence 6 aydan once deneme sen bılırsın...
Miss_namaless .!.: Günde 2 sefer sağarak veriyorum sütümü 25 CC anca geliyo. Hem sütümü arttircak hemde zayiflamama yardımcı olcak bı diyet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... 2 saatte 1 sagman lazım. tahvıye caylar var alabılırsın. malt ıcecek alabılırsın. zayıflamayı 40 ın yenı cıkmıs bence 6 aydan once deneme sen bılırsın...