• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kiloları gitmiyor. Ne yapacagim?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Ne denediysem olmuyor. 72 kilodayım ve ben bu kiloları ömrümde hiç görmedim. Artık giyinmek istemiyorum kendimden kıyafetlerden soğudum . Öyle çok severdim ki giyinmeyi bir yere giderken hazırlanmayı . Ama yok .Bugün arkadaşımızın nikahı vardı. Yine giyindim makyajımı yaptım. Siyah ceket elbise giydim. Çekildiğimiz resme bir baktım. Aman Allahım. Sanırsın eşimin yanında bir teyze var. Gidigim çıkmış. Göbek desen önden önden gidiyorlar. Bacaklarım incecikti siyah çorap bile yetmemiş kalınlığını gizlemeye .Inanır mısınız dönerken arabada hıçkıra hıçkıra agladim.Boyle mi olacaktım. Ne hale geldim .Fizigim öyle güzeldi ki .Ne giyersem olurdu .Ne hale geldim ben. 10 ay oldu doğum yapalı. Evden de dışarı çıkamıyor um ki yürüyüş yapayım . Siz ne yaptınız? Nasıl verdiniz ? Ne kadar sUre sonra verdiniz. Biraz bahsedin lütfen.

Ne denediysem olmuyor. 72 kilodayım ve ben bu kiloları ömrümde hiç görmedim. Artık giyinmek istemiyorum kendimden kıyafetlerden soğudum . Öyle çok severdim ki giyinmeyi bir yere giderken hazırlanmayı . Ama yok .Bugün arkadaşımızın nikahı vardı. Yine giyindim makyajımı yaptım. Siyah ceket elbise giydim. Çekildiğimiz resme bir baktım. Aman Allahım. Sanırsın eşimin yanında bir teyze var. Gidigim çıkmış. Göbek desen önden önden gidiyorlar. Bacaklarım incecikti siyah çorap bile yetmemiş kalınlığını gizlemeye .Inanır mısınız dönerken arabada hıçkıra hıçkıra agladim.Boyle mi olacaktım. Ne hale geldim .Fizigim öyle güzeldi ki .Ne giyersem olurdu .Ne hale geldim ben. 10 ay oldu doğum yapalı. Evden de dışarı çıkamıyor um ki yürüyüş yapayım . Siz ne yaptınız? Nasıl verdiniz ? Ne kadar sUre sonra verdiniz. Biraz bahsedin lütfen.

19 uyarının 16 tanesi konuyu buraya açmaktan ise ! siz 3 haftalık banı hak ettiniz demektir. Bu yaptığınıza artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ağır konuştuğum zaman hakaret etti diyorsunuz ama arkadaş 16 kez yanlış yere konu açıyorsan ve her seferinde ceza alıyorsan inan sorun bende değil ...

Haaa, ben de bildirimi görünce, size saygısı yok, bize yok filan diye, bir idrak edemedim, bana mı giydiriyorlar, ne oluyor dedim önce. Değilmiş.

O değil de daha konuyu doğru yere açamıyorsun bacım, kilo vermek için çok da doğru şeyleri yaptığını düşünemem artık. 3 hafta sonra tekrar konuşalım bu konuyu. Görüşürüz, bye.

Bu üyeye telefon ettik neden böyle yapıyorsun diye bir de hakaret yedik iyi mi !

Şimdi biz buna 16 kerede anlamadı diye geri zekalı muamelesi mi yaptık ?

O bize manyak dedi ama ...

Kabul ediyorum benim ki çok ağır oldu da ablanın şu konusunu görüce dayanamadım ...

Sanırsın her sene otellerde ...
gercekten uyeyı arayıp nıye her konuyu bdv ye acıyorsun mu dedınız yahu :KK70: burda bdvde bu tarz acılmıs 83783238 konu var cunku sız bdvcıgın tam surasına boyle yazmıssınız Screenshot_2020-02-03-16-20-26-240.webp
bu herkesı davet eden bdvnin dert kısmında anladıgı dert neyse onu duzeltıp sınırlandırıp kurala uymayanı banlarsınız olur bıter.
az sakin olun :)

Noluyo diye baktım anlayamadım yorumlardan tamam dedim, bende ben bişey yazdım zannettim 🥴

Haaa, ben de bildirimi görünce, size saygısı yok, bize yok filan diye, bir idrak edemedim, bana mı giydiriyorlar, ne oluyor dedim önce. Değilmiş.

O değil de daha konuyu doğru yere açamıyorsun bacım, kilo vermek için çok da doğru şeyleri yaptığını düşünemem artık. 3 hafta sonra tekrar konuşalım bu konuyu. Görüşürüz, bye.

Ben de anlayamadim, Allah Allah ben bu konuya ne yazdim ya banlandim arkadas diye bir hafizami yokladim.. yuruyus onermistim. Valla bu sefer sucsuzmusum:bicak:

Back
X