Doğum kanalına bebeğin yerleşmesi

nisa-57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
6
2
36
Mrb Arkadaşlar.Bebeğin doğum kanalına yerleştiği ultrasonla anlaşılır mı? Devlet hastesinde iki gün arayla iki farklı doktora ultrasonla muayene olduğumda bebek doğum kanalına yerleşmiş dediler. İki gün sonra özel hastanedeki doktor ultrasonla anlaşılmaz. Vajinal muayene yaptı ve doğum kanalına yerleşmemiş dedi. Beni sezeryana yönlendirmek için mi söyledi anlamadım. Bu konu da bilginiz var mı?

Benm gittiğim Dr Osmaniye nin en iyi Dr uydu. Gayet anladı ultrasonla bebeğin kanala indiğini. Saçmalamış bence

cm benim de doktorum ultrasonda görüd bebeğin kalana inip inmediğini. Hala inmemiş. ama ultrasoında görülüyo yani..

Ultrasonda görülüyor diye biliyorum bende herseyi inceleyip hamilelik ile ilgili bebeğin doğum kanalına indiği mi belli olmayacak çok saçma bence özelde doğum yapacaksanız başka bir hastane ve doktora gitmenizi öneririm

Allah bir avazda kurtarsin inşallah

canım ben de özel hastanede normal doğum yaptım.. doğumdan 2-3 hafta önce ultrasonla doğum kanalına girip girmediği belli oluyor.. vajinal muayene sadece senin çatı genişliğini anlamak için yapılıyor.. bebeğin doğum kanalına kadar sokamaz elini çünkü hiçbir doktor..
bazı özel hastaneler sezaryende daha çok kazandıkları veya normal doğum ile riske girmek istemedikleri için sezaryene yönlendiriyorlar.. benim için de senin bebeğin kilolu normal doğuramazsın demişti başka bir özel hastanedeki doktor ama kendi doktorum saçmalamasınlar dedi.. gayet de güzel doğurdum.. bence doktorunu değiştir derim..

dediğiniz gibi gerçekten doktordan doktora çok şey farkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…