Doğum İznine ne zaman ayrılıyorsunuz?

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
916
5
slm kızlar...Ben haftaya cuma 32.haftamı dolduruyorum..Doktor o tarihte rapor almam için çağırdı..yalnız ben 35.haftama kadar çalışıp 3 haftamı doğumdan sonraya aktarmak istiyorum..Böyle oluyormu yoksa ya 32. hafta yada 37.haftaya kadarmı çalışılmalı?..

Sizler naptınız?..Ve ne yapıcaksınız ?

Birde doğum parası için neler yapmamız lazım ?..

Merhaba ben de pazartesi doğum iznine ayrılıyorum, haftalardır bekliyordum bu anı nihayet.. opuyorumnanaktan. Canım evet dedigin gibi oluyor. Bildigim kadariyla doktoruna/hastaneye 32. haftada gidip 3 hafta çalışabilir raporu alıyorsun. 35. haftada tekrar gidip istirahate ayrılması uygundur şeklinde tekrar rapor alıyorsun

anladım bende öyle yapmayı düşünüyorum..37.haftaya kadar bekleyemem malesef..

merhaba ben şuan 33 e yeni girdim..32+2 olduk..bugün raporumuzu açtırdık..37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım..kısmet olursa tamamlamayı düşünüyorum..evde de kalsam pek bişey değişmicek aksine sıcaktan daha kötü olucam..o yüzden işe devam 37 e kadar kısmet olursa..kuzumla daha uzun süre kalmak amacım..işlerden uzaklaşıp kızımla olayımda..annesi biraz daha dayanır olmazsa..kızlar benim ilk gebeliğim..yazın hamilelik dönemi sanırım daha zor..

Yasal hakkım yarın başlıyor bakalım. Ben 10 gün izin kullanıp onun üzerine 3 hafta daha çalışmayı düşünüyorum . Oğlumdada son 5 haftaya kadar çalışmıştım keşke 2 hafta daha çalışsaymışım dediğimi hatırlıyorum evde zaman geçmiyor hele ki ilk bebeğinizse çünkü herşey o zamana kadar hazırlamış oluyorsunuz kalan bu zaman zarfında da bol bol uyku ve kiloda artış (hoş uykuyada doğumdan sonra çok ihtiyaç var) .

Benim size tavsiyem eğerki sağlık probleminiz yoksa çalışın son 3 haftaya kadar . Bebekle geçirilen zaman su gibi akıp gidiyor ne olduğunu anlayamadan rapor bitmiş oluyor vel hasıl çalışan anne olmak çok zor.

bende 36. haftaya kadar çalışmak niyetindeyim 4 hafta aktarmak istiyorum en azında umarım bir problem çıkmaz çalışırım buna göre 36. haftam 26 ağustos oluyor 25 iş günü daha dayanırsam doğum iznine ayrılacağım

slm cnlarım ben 31+4 de yani 32 haftanın içinde aldım raporumu ve iznim başladı herkesin izni şimdiden hayırlı olsunnnn

X