doğum iznine çıkma yardım lütfen

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
MRB arkadaşlar size bir sorun olacak doğum iznine çıkmak için dilekçeyi illa elden mi vermek gerekiyor çalıştığım kurum ile yaşadığım yer çok uzak.

Dilekçeyi yazıp hızlı kargoyla falan gönderebilirsin. Bi de sanırım izin formu mu ne varmış bana öyle söylediler. Ben de dilekçe götürdüm geçen hafta. Biraz yöneticilere bağlı onlarla konuş. Onlar terslik yapmazsa gitmeden de halledebilirsin.

MRB arkadaşlar size bir sorun olacak doğum iznine çıkmak için dilekçeyi illa elden mi vermek gerekiyor çalıştığım kurum ile yaşadığım yer çok uzak.
doğum iznine çıkarken önce dr.dan doğum izni raporu alırsınız.Bu rapor hastanenin raporlama bölümünden online olarak sgk.ya bildirilir.iş yerinize herhangi bir kağıt götürmezsiniz.Başka hiç bir işlem yapmanıza gerek yok.Artık raporlar online veriliyor.

Ewet online gidiyor bende oyle yapmıstım

arkadaşlar bende öğretmenim cuma günü doktora gittim 32. haftamdayım doğum iznini kullanmak istediğimi söyledim. bana bir rapor verdiler. onda da 32 haftalık doğum öncesi 8 haftalık izni kullanabilir yazıyor. benim başka birşey yapmama gerek var mı? ay kafam karıştı şimdi. raporu da arın gidip okuluma teslim edecem.

başka bir şeye gerek yok,okula vermeniz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…