Arkadaşlar slm ben yaklasık 1 bucuk yıldır bı bankada cay ve temızlık ıslerıne bakıyorum işim cok ama cok yorucu benden cok fazla sey beklenıyor herseyı ustume yıkıyorlar bende gıkımı cıkaramadan işimi yetıstırmeye calısıyorum daha 7 aylık evlıyım 5 aylıkda hamıleyım hamılelıgımde kansızlıgımdan dolayı cok agır gecıyor işim cok zor ama hazıran basında ıns dogum iznime ayrılıcam tek umıdımde ben ayrılmadan dogum ıznının 6 aya cıkartılması ama ya sonrası demedende korkmadanda edemıyorum herkes bana sen dogum ıznınden don işinden olursun senı gerı almazlar dıyorlar 6 ay tatıl yap sonrada don varmı ole iş dıyorlar sen kadrolu eleman degılsınkı en nıhayetınde taşeron fırma elemanısın senı kı 6 ay bekler de gerı alır dıyorlar gercı fırmam benım yerıme 6 ay bakacak bı eleman ayarlıyacak ama işde ıcımde küt kğt atıyor işimi kaybetmekde ıstemıyorum o kadar yorulupda yıpranmama ragmen ben ne emekler ne sabırlar verdım ne yanı hakkım olan dogum iznine cıktım dıye benı ısımdenmı edecekler yanı zaten aldıgım 774 tl maaş ha bıde süt izni sorunum var daha obuda sımdıden dusunmek bıle ıstemıyorum su anda sabah 8 akam 6 y kadar calısıyorum ama sut izninde anne mesaısnın ıcınde ıstedıgı bı zaman dılımının bır bucuk saatlıgını emzırme olarak kullanabılırmıs sımdı ben de ıcımden dıyorumkı ben banka mmudurune gıdıcemde bana gun ıcerısınde yasal hakkım olan bırbucuk saatımı ver dıyecem ha hayal gıbıme gelıyor sızce ne yapmam gerekıyor bolesı yasal haklarımı savunmaya kalksamda gene ısımden olacagım benım işim mudurunde ıkı dudagın arasında bakanlar bu taseron fırma elemanları ıcın bı calısma ıcerısındeler ama ya hakkımı arayım derken işimden olursam benım gıbı bı sorun yaşayan varmı aranızda ben 80 dogumluyum bu yasdan sonrada bolesı hafta sonları tatıl olan bı iş bulmam mumkun degıl ısımıde kaybetmekde ıstemıyorum ama her gecen gunde cok ezılıyorum off derdımı kımseye dıyemıyorum da lutfen bana bı akıl verın