• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum iznim bitiyor. Ankarada heyet raporu veren hastaneleri bilen varmı.?

yusuf08042011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
26
1
36
Ankara
merhaba bebeğim üç ayını doldurdu. çalıştığım kurumda çocuklarını 6 aylık yapana kadar heyet raporuu alanlar var ama ben bulamıyorum:( lütfen ankarada veren hastaneleri bilen varsa yazabilirmi??? gerçekten zor bir durum. bebeğime zaten 2 ay anne sütü veremedim. sütüm yyeni geldi şimdi emiyor bebeğim ama iznim bitti senelik izin ve rapor haklarımla ancak 1 ay daha kalabilirim bir kere heyet raporu alsam çocuğum altı aylık oluyor o zaman ek gıdaya da geçerim önemli olmaz ama şimdi olmaz yardımlarınızı bekliyorum

durumunuza üzüldüm,inşallah bulursunuz anck ücretsiz izin alma hakkınız yok mu?

Canım bildiğim kadarı ile devlet hastanelerinde zor oluyor bu işler..Ama daha küçük özel hastanaler var ya onları bi denesen...Yani inan öyle net olarak bildiğim yok ama gidip bir muayene ücreti verip doktora söylemektende birşey çıkmaz bence...İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demek lazım böyle durumlarda..Özellikle de psikiyatriye gidilebilir bence...Bir arkadaşım öyle yapmıştı da psikiyatrinin yazması daha kolay oluyormuş :)

İnşallah bulursun da miniğin bol bol anne sütü alır..

konu sahibi heyet raporu bulabildin mi benim de iznim bitiyor ben de heyet raporu araştırıyorum sen ankara da veren bir hastane bulabildin mi

malesef bulamadım şu an yıllık izin haklarımı kullanıyorum. özel hastanelere gittim ama vermiyorlar. ücretsiz izin hakkımı var ama kullanamıyorum. maddi açıdan zor durumdayız inşallah siz bulabilirsiniz bol şans

Back