• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum Izni

Aa, cok iyiymis.
Ben dogum gibi bir sebep haric ornegin artik agirlasmak, gucu yetmemek gibi bir sebebin kabul gormeyecegini dolayisiyla 37 dediysem erken dogum harici izne ayrilamayacagimi saniyordum.

Cok tesekkur ederim.
Izni siz vermis kadar makbule gectiniz :)

Olur mu öyle şey hamilelik bu, bebek istediği an doğar

Aa, cok iyiymis.
Ben dogum gibi bir sebep haric ornegin artik agirlasmak, gucu yetmemek gibi bir sebebin kabul gormeyecegini dolayisiyla 37 dediysem erken dogum harici izne ayrilamayacagimi saniyordum.

Cok tesekkur ederim.
Izni siz vermis kadar makbule gectiniz :)
Yapman gereken 32 den sonra ne zaman istersen çalişamaz raporu alman. Çalişamaz raporu ile ayrilirsin izne.

Bende şüpheye düştüm bak şimdi
Evet çalişabilir raporu aldiktan sonra eğer 2 günlük 3 günlük raporlar alirsa o günleri doğumdan sonra kullanamaz. Ama çalişamaz raporu alip istediği zaman izne ayrilir. 32 den sonra sadece çaliştiği günler doğum sonrasina aktarilir. Açiklayici olmuştur umarim.

Yapman gereken 32 den sonra ne zaman istersen çalişamaz raporu alman. Çalişamaz raporu ile ayrilirsin izne.

Oyleyse 2 rapor alacagim.
Ilki 32 de son 3 haftaya kadar calisabilir raporu ki bununla izin aktarmasi yapabileyim, ikincisi eger gucum yetmezse 32 den sonraki herhangi bir hafta calisamaz raporu.

Tesekkur ederim

Oyleyse 2 rapor alacagim.
Ilki 32 de son 3 haftaya kadar calisabilir raporu ki bununla izin aktarmasi yapabileyim, ikincisi eger gucum yetmezse 32 den sonraki herhangi bir hafta calisamaz raporu.

Tesekkur ederim
Evet aynen öyle yapacaksiniz.
Rica ederim.

Ayrılma sebebini doğum ise elbette sıkıntı olmaz .

Hamilelik sebebi ile dinlenme vs ise sıkıntı olur
Sıkıntı olmaz. 32 hft.da calisabilir raporu aldim. 35 hft dolunca yeni bir raporla raporu bozdurdum. 2 hft erken ayrildim okul yorucu oldugu icin. 32~35 arasindaki 3 hft dogum sonrasina aktarilacak.

Sıkıntı olmaz. 32 hft.da calisabilir raporu aldim. 35 hft dolunca yeni bir raporla raporu bozdurdum. 2 hft erken ayrildim okul yorucu oldugu icin. 32~35 arasindaki 3 hft dogum sonrasina aktarilacak.
Aktarılacak demişsiniz . Konu sahibi ise aktarılmasın istiyor.. O yüzden sormuş.

Back