Doğum izni hakkında

zzzzynpppp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
1.899
1.755
33
İyi geceler meslektaşlarım. Doğumuma tahmini 1ay kaldı. Aday öğretmenlik süresi dolmadan ücretsiz izin alınabiliyor mu? 1yıl İzne ayrılıp tekrar dönmek istiyorum. Aday Öğretmenken böyle bir hakkım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni çıkan stajyerlik uygulamasında da alabilir miyim peki? Stajyerken izin alınıyor mu? Bilginiz var mı

ben de kpss ye hazırlanıyorum ve bu ay hamile olma ihtimalim var.eğer eylülde atanırsam benim de stajyerliğime denk gelecek,şubatta atanırsam da doğum yaptıktan iki ay sonra atanmış olcam.iki durumda da izin hakkım nasıl olur acaba???? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen...

Merhaba lar bende 2016 şubatta standın.şu an stajyerlik dönemindeyiz. Doğumun ekim sonu kasım başına denk geliyor 4 aylık izinden sonra ikinci dönemde görevde olacağım. Burda da adaylık sıkıntısı var izni mi uzatsam adayliğım ertelenecek. Ne olacak bilmiyorum

Ben de stajyer olarak yeni atandım. 30. Haftada erken doğum tehlikesiyle mecburi izne ayrıldım. Koordinatorumuz stajımın yandığını seneye bastan yapmam gerektiğini söyledi basta 60 günü doldurmak yeterli denmişti simdi.niye boyle oldu anlamadım 63 gün çalıştım halbuki...

60 gün dolması gerektiğini Bende bilmiyordum ama adına üzüldüm sağlık olsun sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al gerisi hallolur inşallah.
Bu arada hangi ilde stajyersiniz

60 gün dolması gerektiğini Bende bilmiyordum ama adına üzüldüm sağlık olsun sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al gerisi hallolur inşallah.
Bu arada hangi ilde stajyersiniz

Aynen ben de vardır bir hayır dedim bakalım inşallah sağ salim kavuşalım yavrularımıza... ben istanbulda staj yapıyorum asıl görev yerim tekirdağ. Siz nereden nereye gideceksiniz?

Ucretsiz izin hakkımız var mıymış? Kesin bilgi alan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…