- Konu Sahibi keepmeinformed
-
işte tam da bu yüzden sesimizi duyurmamız lazım, keyfimizden değil çaresizlikten istiyoruz diyeKızlar dosya bu hafta verilecekti ya..Haftaya kalmış sanırım.Bir arkadaş radyoda duymuş..
Bir arada 15 gün sonra demişlerdi kaç 15 gün geçti..
Oyalıyorlar bizi..Seçime kadar çıkmaz bu gidişle
evet bir kaç şehirde organize edelim-misal istanbul-ankara-izmir diğer şehirlerdekiler de mail ve tweet ile desteklesin biziMerhaba arkadaşlar, bende herkes gibi dört gözle doğum izni yasasının çıkmasını bekliyorum, benim erken doğum riskim olduğu için doğum iznim 31+5'te başlayacak, 3 aydır raporluyum zaten çalışamıyorum, yani doğumdan sonraya aktarabileceğim bir iznim yok, eğer yasa çıkmazsa bebeğim 2 aylık olduğunda onu bakıcıya bırakıp çalışmak zorundayım, eğer yasa çıkarsa en azından 4 aylık olana kadar bebeğimin yanında olacağım.. İnş. bir an önce bu yasa çıkar, şu açılmış bulunan imza kampanyasına katıldım, umarım bir faydası olur... Hamilelerin toplanıp yürüyüş yapma fikri güzel ancak ben Aksaray'da yaşıyorum, mesela İstanbulda bir yürüyüş düzenlense mümkün değil katılamam, zaten yolculukda yapamam...Benim durumumda olan bir çok hamile arkadaşlar katılmayı çok istese bile bu yürüyüşe katılamaz diye düşünüyorum.. Ama yinede büyük şehirlerden bir kaçında aynı gün ve saatte yürüyüş yapılabilir, çok kişi olmasa bile ses getirir diye düşünüyorum, birde sadece hamileler değil, onların eşleri, anneleri, komşuları falan da katılsın, böylelikle daha büyük bir kalabalık sağlanmış olur...
bir grup var zaten, 1000 kişiden fazla, oradan devam edilebilirmalum sitede grup açalım ozaman.Herkes arkadaş listesini davet etsin
bir grup var zaten, 1000 kişiden fazla, oradan devam edilebilir
evet var öyle bir durum, kızcağızın izni bitti onu kapsamayacak artık..olsun ama oradan yapılabilir yine de, yeni grup 1000'e çıkana kadar aynı hesap değil mi zaten..
o grubun kurucusu ilgilenmiyorki tek dediği sayımız az...Sayfa çok pasif
kızlar ben 35+2 haftalık gebeyim. Mayıs sonuna kadar çıkacak diyorlar Allahım inşallah çıkar.İnşallah doğursak bile bizleri de kapsar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?