Doğum izni 6 aya çıksın

Kızlar dosya bu hafta verilecekti ya..Haftaya kalmış sanırım.Bir arkadaş radyoda duymuş..

Bir arada 15 gün sonra demişlerdi kaç 15 gün geçti..

Oyalıyorlar bizi..Seçime kadar çıkmaz bu gidişle
işte tam da bu yüzden sesimizi duyurmamız lazım, keyfimizden değil çaresizlikten istiyoruz diye

evet bir kaç şehirde organize edelim-misal istanbul-ankara-izmir diğer şehirlerdekiler de mail ve tweet ile desteklesin bizi

kızlar birisi öncülük yapsın katılalım sadece hamileler değil tanıdıklarıda kalabalıklaştırır aslında en iyi yer ankara bakanlığa yürüyüş iyi olur meraklı kalabalıkta katıldımı bir sürü insan inşallah kısa zamanda onaylanır

kızlar ben 35+2 haftalık gebeyim. Mayıs sonuna kadar çıkacak diyorlar Allahım inşallah çıkar.İnşallah doğursak bile bizleri de kapsar.

kızlar ben 35+2 haftalık gebeyim. Mayıs sonuna kadar çıkacak diyorlar Allahım inşallah çıkar.İnşallah doğursak bile bizleri de kapsar.

canım selam mayıs sonuna çıkacağını nerden duydun aylardır hergün internetde geziyorum çıktımı diye bakıyorum ama ses yok hep bir iyi birr kötü haber var moralimiz mahvoldu yok kadınlar günüüne yok annelar gününüe şu güne bu güne derken şimdide mayıs sonuna diyemi kadırıyorlar

kızlar bende mayısta doğum yaptım ve aylardır umutla bu yasanın çıkmasının bekliyorum.ağustos ortasında da iş başı yapıcam. kanun kabul edilse bile bana yetişmeyecek sanırım. bence oy toplamak için izin zamanı çıkaracak uyanıklar. inşallah beni utandırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…