Doğum izni 6 aya çıksın

Kızlar dosya bu hafta verilecekti ya..Haftaya kalmış sanırım.Bir arkadaş radyoda duymuş..

Bir arada 15 gün sonra demişlerdi kaç 15 gün geçti..

Oyalıyorlar bizi..Seçime kadar çıkmaz bu gidişle
:50:
işte tam da bu yüzden sesimizi duyurmamız lazım, keyfimizden değil çaresizlikten istiyoruz diye

Merhaba arkadaşlar, bende herkes gibi dört gözle doğum izni yasasının çıkmasını bekliyorum, benim erken doğum riskim olduğu için doğum iznim 31+5'te başlayacak, 3 aydır raporluyum zaten çalışamıyorum, yani doğumdan sonraya aktarabileceğim bir iznim yok, eğer yasa çıkmazsa bebeğim 2 aylık olduğunda onu bakıcıya bırakıp çalışmak zorundayım, eğer yasa çıkarsa en azından 4 aylık olana kadar bebeğimin yanında olacağım.. İnş. bir an önce bu yasa çıkar, şu açılmış bulunan imza kampanyasına katıldım, umarım bir faydası olur... Hamilelerin toplanıp yürüyüş yapma fikri güzel ancak ben Aksaray'da yaşıyorum, mesela İstanbulda bir yürüyüş düzenlense mümkün değil katılamam, zaten yolculukda yapamam...Benim durumumda olan bir çok hamile arkadaşlar katılmayı çok istese bile bu yürüyüşe katılamaz diye düşünüyorum.. Ama yinede büyük şehirlerden bir kaçında aynı gün ve saatte yürüyüş yapılabilir, çok kişi olmasa bile ses getirir diye düşünüyorum, birde sadece hamileler değil, onların eşleri, anneleri, komşuları falan da katılsın, böylelikle daha büyük bir kalabalık sağlanmış olur...
evet bir kaç şehirde organize edelim-misal istanbul-ankara-izmir diğer şehirlerdekiler de mail ve tweet ile desteklesin bizi:kkk:

kızlar birisi öncülük yapsın katılalım sadece hamileler değil tanıdıklarıda kalabalıklaştırır aslında en iyi yer ankara bakanlığa yürüyüş iyi olur meraklı kalabalıkta katıldımı bir sürü insan inşallah kısa zamanda onaylanır:54:

kızlar ben 35+2 haftalık gebeyim. Mayıs sonuna kadar çıkacak diyorlar Allahım inşallah çıkar.İnşallah doğursak bile bizleri de kapsar.

kızlar ben 35+2 haftalık gebeyim. Mayıs sonuna kadar çıkacak diyorlar Allahım inşallah çıkar.İnşallah doğursak bile bizleri de kapsar.

canım selam mayıs sonuna çıkacağını nerden duydun aylardır hergün internetde geziyorum çıktımı diye bakıyorum ama ses yok hep bir iyi birr kötü haber var moralimiz mahvoldu yok kadınlar günüüne yok annelar gününüe şu güne bu güne derken şimdide mayıs sonuna diyemi kadırıyorlar

kızlar bende mayısta doğum yaptım ve aylardır umutla bu yasanın çıkmasının bekliyorum.ağustos ortasında da iş başı yapıcam. kanun kabul edilse bile bana yetişmeyecek sanırım. bence oy toplamak için izin zamanı çıkaracak uyanıklar. inşallah beni utandırırlar.

Back