Merhaba arkadaşlar, bende herkes gibi dört gözle doğum izni yasasının çıkmasını bekliyorum, benim erken doğum riskim olduğu için doğum iznim 31+5'te başlayacak, 3 aydır raporluyum zaten çalışamıyorum, yani doğumdan sonraya aktarabileceğim bir iznim yok, eğer yasa çıkmazsa bebeğim 2 aylık olduğunda onu bakıcıya bırakıp çalışmak zorundayım, eğer yasa çıkarsa en azından 4 aylık olana kadar bebeğimin yanında olacağım.. İnş. bir an önce bu yasa çıkar, şu açılmış bulunan imza kampanyasına katıldım, umarım bir faydası olur... Hamilelerin toplanıp yürüyüş yapma fikri güzel ancak ben Aksaray'da yaşıyorum, mesela İstanbulda bir yürüyüş düzenlense mümkün değil katılamam, zaten yolculukda yapamam...Benim durumumda olan bir çok hamile arkadaşlar katılmayı çok istese bile bu yürüyüşe katılamaz diye düşünüyorum.. Ama yinede büyük şehirlerden bir kaçında aynı gün ve saatte yürüyüş yapılabilir, çok kişi olmasa bile ses getirir diye düşünüyorum, birde sadece hamileler değil, onların eşleri, anneleri, komşuları falan da katılsın, böylelikle daha büyük bir kalabalık sağlanmış olur...