Doğum izni 6 aya çıksın

biran önce çıksın da gönül rahatlığıyla doğumumuzu yapalım.. bi de biz doğum yaptıktan sonra onaylanırsa bizi kapsıyacak mı onu da merak ediyorum ben...

Ablam temmuzda doğum yaptı o daha yeni hamileydi bu söylendi çıktı daha da arkası gelmedi.Ablamın bebeği 9 aylık İnşallah bizlere yetişir arkadaşlar.

bende ilk cocuğumu 3 aylıkken bırakmak zorunda kalmıştım
ama ınşallah bu bebeğımı en azından 6 ay büyütürüm
bu defa yapacaklar gıbı dua edelım ınşallah olur...

Kızlar geçen gün doktorum bile söyledi toplanın hep beraber yürüyüş yapın hamileler bakın nasıl oluyor dediler.nasıl yapabiliriz toplanalım derim ben ama nasıll

bilmem ki yapabilir miyiz ama olursa etkili olacağı ve ses getireceği kesin

Yapabiliriz hamileyizde kimse dokunamaz bize😄facebookta doğum izni mücadelesi grubunu ekledim oradan yapabiliriz kişi sayısı fazla çünkü haziran anneleri topiğinde polisimizde var sormalıyız izin nasıl alınıyor ne yapılıyorr hadi tatlım ayarlayalım şu işi

Kızlar dosya bu hafta verilecekti ya..Haftaya kalmış sanırım.Bir arkadaş radyoda duymuş..

Bir arada 15 gün sonra demişlerdi kaç 15 gün geçti..

Oyalıyorlar bizi..Seçime kadar çıkmaz bu gidişle

Allahimm bir an once yasa ciksada izni bitmek uzre olan kardeslerimiz de yararlansa.amiiinnnnnnn

Merhaba arkadaşlar, bende herkes gibi dört gözle doğum izni yasasının çıkmasını bekliyorum, benim erken doğum riskim olduğu için doğum iznim 31+5'te başlayacak, 3 aydır raporluyum zaten çalışamıyorum, yani doğumdan sonraya aktarabileceğim bir iznim yok, eğer yasa çıkmazsa bebeğim 2 aylık olduğunda onu bakıcıya bırakıp çalışmak zorundayım, eğer yasa çıkarsa en azından 4 aylık olana kadar bebeğimin yanında olacağım.. İnş. bir an önce bu yasa çıkar, şu açılmış bulunan imza kampanyasına katıldım, umarım bir faydası olur... Hamilelerin toplanıp yürüyüş yapma fikri güzel ancak ben Aksaray'da yaşıyorum, mesela İstanbulda bir yürüyüş düzenlense mümkün değil katılamam, zaten yolculukda yapamam...Benim durumumda olan bir çok hamile arkadaşlar katılmayı çok istese bile bu yürüyüşe katılamaz diye düşünüyorum.. Ama yinede büyük şehirlerden bir kaçında aynı gün ve saatte yürüyüş yapılabilir, çok kişi olmasa bile ses getirir diye düşünüyorum, birde sadece hamileler değil, onların eşleri, anneleri, komşuları falan da katılsın, böylelikle daha büyük bir kalabalık sağlanmış olur...

bilemiyorum verecekler ama inlete inlete beynimize kazıya kazıya unutturmamak için

hemen yapsalar unutulup gideceğini düşünüyorlar galiba

şimdi bu yasa çıksa hangi hamile bayan unutur nasıl dört gözle bekleyen var ...ne kadar olay oldu hemen şıp diye vermiyorlar

şansımıza bakalım kime vurcak kime vurmayacak hayırlısı inşallah herkese vurur................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…