Arkadaşlar doğum için devlet hastanesimi yoksa özel hastanemi tercih etmeliyim kararsız kaldım.tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım 9 yıl aradan sonra bu yüzden iyi bir yer olsun istiyorum.lütfen önerilerinizi yazabilirmisiniz:)
Arkadaşlar doğum için devlet hastanesimi yoksa özel hastanemi tercih etmeliyim kararsız kaldım.tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım 9 yıl aradan sonra bu yüzden iyi bir yer olsun istiyorum.lütfen önerilerinizi yazabilirmisiniz:)
merhaba: ben de medicana haznedar mısafır doktoruna dışarıda özele gidiyorum. 2 arkadaşım da benim doktorum da doğumunu yaptı; ilk olarak normal doğuma teşvik ediyor. çok memnun kaldılar. medicana da yeni doğan da mevcut. isterseniz tavsıye edebilirim. ben de çok memnunum. günün her saati arayabiliyorum doktorumu.
tedavi gördüğün hastaneye bağlı biraz şimdiye kadar memnunsan oradada doğum yapabilirsin ama ben özel hastane önermiyorum hiç kimseye, özel hastanelerde doktorların ağzı sezeryandan açılıyo hemen şimdiki aklım olsa kesinlikle devlet hastanesine giderdim doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?