doğum için özel hastanemi yoksa devlet hastanesi mi:?

fatmasah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
153
0
116
İstanbul
Arkadaşlar doğum için devlet hastanesimi yoksa özel hastanemi tercih etmeliyim kararsız kaldım.tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım 9 yıl aradan sonra bu yüzden iyi bir yer olsun istiyorum.lütfen önerilerinizi yazabilirmisiniz:)

merhabalar canım. seninki uzun bir süreden sonra gerçekleşen bir gebelik, biraz daha fazla özen ve ciddi takip gerektirdiğini sanıyorum. bu sebeple araştırıp iyi bir özel doktora gitmelisin diye düşünüyorum. sigortaların çoğu rezillikten ibaret. sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Fatma bu çok düşünülmesi ve araştırılması gereken bir mevzu.Özel hastaneler ilgi,alaka,temizlik ve güler yüz gibi değerleri yüzünden güzel,hele ki yenidoğan yoğunbakımı ve fiyatıda uygun olursa tadından yenmez,tabi doktorunda hem pratiği hem de teoriği iyi olmak kaydıyla.Devlet Hastanesin de yoğunluğu az,doktoru ilgili ve sabırlı bir hastane bulursan iyi olur.Paran cebinde kalır özele vereceğin parayı çocuğun geleceği için yatırım yapmış olursun ama sorun da burda başlıyor,böyle bir hastane bulmak oldukça güç.Ordan oraya gönderilmek,hakkın olduğu halde sıranı beklemek,temizliğin az olması,hastanın çok olması seçim yaptırmak zorunda bıraktırıyor.Ben sağlıkçıydım,zamanında doğumlara da çok girdim,bazen tek tük hastamız olurdu,elini tuta tuta saçını okşaya okşaya bebeğini pamuklara sara sara doğum yaptırdığımızda oldu,aynı doğumhanede 20 doğuma girdiğimizde,bebekler karışmasın diye kimse elindeki bebeği sahibine verinceye kadar bırakmazdı hatta bir kere karışmıştı bebeğin topuk iziyle annenin başparmağının çizgilerinin aynı oluşundan test yapmak zorundada kalmışlardı :) Nasip kısmet işi de bu işler,Allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.

teşekkür ederim arkadaşlar bakalım dediğiniz gibi nasip.Bide benim bebeğime doğumdan sonra operasyon yapılması gerekebilir buyüzde özel hastanede bunun altından kalkamam diye düşünüyorum diğer taraftan devlet hastanesi istemiyorum çok kararsız kaldım ne yappcam hiç bilmiyorum

Bende özel hastahanede doğum yaptım.Aslında çok pahalı değil ama insanın dar zamanında bile çok gibi gelir.Senin sonrasıda var tabi iyi araştırmanız lazım fiyatları.

benim 3 bebek ölümüm var özellere çok gittim ama hiç memnun kalmadım bende şuan araştırma hastanesindede çalışan özel muhananeside olan bir doktor araştırıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

ben şişli etfalde olup aynı zamnda özel muayenehanesi olan bi dr buldum ona gitmeyi düşünüyorum eğer memnun kalırsam yazarım.ismi ahmet varolan diye hatırlıyorum.

Hangi sehirdesiniz? Ben kent hast. Dogumm yaptim.siz isterseniz egepolu tercih edebilirsiniz,orasi sgk anlasmali hem de ii bir yermis

ben izmirde yaşıyorum.ilk doğumumu özel izmir hastanesinde.ikinci doğumumuda geçtiğimiz temmuz ayında şifa hastanesinde yaptım çankayadaki.dr minde gençti.ben hem hastaneden hemde doktorumdan çok memnun kaldım.sezeryanla doğum yaptım ve sadece 435 tl ödedim.içim rahat bi şekilde çıktım hastaneden.ayrıcada ikincide çok korkarak girmiştim doğuma.yani nerdeyse kaçacaktım ameliyathaneden.elim ayağım titriyodu nedense.içimde bi korku heyacan.ameliyathanedeki anestezi uzmanından hemşiresine kadar bana öle iyi davrandılarki anlatamamm.sainleşmem için ellerinden geleni yaptılar.hep dua ediyorum onlara.bana öle davranmasalardı napardım nasıl olurdum bilemiyorum.personelde çok iyiydi.inş sizinde şansınız yaver gider.hayırlı doğumlar dilerim

mrb arkadaşlar bende doğum yapalı 11 ay oluyo sezeryanla oldu çok hastane gezdim en sonunda tem hospitalle geldim orda yeker nuri öztürk die bi doktr war çok süper bi doktrdu.yenidoğan yoğun bakımada var benm bebğimde yattı orda onun için para almadılar.hemşire we dr larn dawranması çok iiydi.benm dğumum 650 civarı tuttu ben kendm sezeryen istedğim için biraz fark etti.

Merhaba, istanbul anadolu yakasında oturuyorum 14 haftalık gebeliğim iyi bir doktor arıyorum önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı acaba?

Sakın devlet hastanesine gitme. Uygun fiyatla doğum farkı alan özel hastaneler var. Devlete gidenler doğumdan soğuyolar. Insan gibi davranmıyolar. özelliklede istanbulda. özelliklede bakırköy kadın doğumda. Sana tavsiyem arkadaşım, bu insanın başına 2 3 kez gelebilecek bişey. Kendini doğumdan soğutma.

tedavi gördüğün hastaneye bağlı biraz şimdiye kadar memnunsan oradada doğum yapabilirsin ama ben özel hastane önermiyorum hiç kimseye, özel hastanelerde doktorların ağzı sezeryandan açılıyo hemen şimdiki aklım olsa kesinlikle devlet hastanesine giderdim doğum için

merhaba: ben de medicana haznedar mısafır doktoruna dışarıda özele gidiyorum. 2 arkadaşım da benim doktorum da doğumunu yaptı; ilk olarak normal doğuma teşvik ediyor. çok memnun kaldılar. medicana da yeni doğan da mevcut. isterseniz tavsıye edebilirim. ben de çok memnunum. günün her saati arayabiliyorum doktorumu.

cnm doktorunun adını yazabilirmisin?senin doğuma ne kadar var?

biliyorum bende istemedim ama şeker ve tansiyon olduğu için mecburen sezeryan olacak.

bende 32 haftalık gebeyim bu ayıma kadar hep özele gittim ama doğumu devlette düşünüyorum son aylarımın kontrolü için artık devlete gideceğim bence devlet en garantilisi.Eltim ilk çocuğunu özel de yaptı hiç memnun kalmadı düzgün ilgilenmemişler bir kaç kez gelip bakmışlar 1 ya da 2 kişi gelmiş çocuğa bakmaya ama eşimin kuzeni 2 çocuğunu devlette doğurdu çok memnun kaldı asistanı hemşiresi uzm.doktora yardımcısı çalışanlar gelip bebeğe de anneye özel ilgi göstermişler yani kaç tane doktor bakıyormuş İSTANBUL SAMATYA HAST.bu dediğim yer bende orda düşünüyoum kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…