O zaman sıfırdan yazıyorum
E bebeğin bebek arabalrindan çok memnunlar ordan baston Bebek arabasımı yoksa travel sistemmi istersin sen bilirsin modellere bakarsın ben travel sistem aldım e bebekden değil çok memnunum sadece her yere sığmıyor katlanmıyor maalesef iki parçaya bilmem lazım şimdiki aklım olsaydı kesin baston model alırdım
beşiğin kraftın park yatağı kesinlikle öyle al derim anne yani park yatak çok memnunun ben
Bebeğe küvet seti filesi
Şampuan losyon yada yağ
15 adet zıbın aldım ben 5i 1-3 besi 3-6 besi 6-9
Hastane çıkışı aldım bir takım
Çorap eldiven şapka kısa geliyosa doğum patik
5 li takım aldım
4 adet de tulum aldım
İki adet penye bir adet peluş battaniye
Tek alt tek üst takım aldım
Bez ıslak mendil ( bu ikisinde stok yapma her bebeğe her bez gitmiyor Prima benim bebeğimin vücuduna değdiği yerleri hep kırmızı yaptı sivilce gibi şeyler çıktı ve sürekli taşma yapıyordu BİM'in bezine geçtim hemen ıslak mendil sleepy di benim bebeğime pişik yaptı a101 inkini kullanıyorum şu an,)
Alt değiştirme örtüsü ilk zamanlar çok lazım oluyor
Pişik kremi (ben Bepanthol aldım çok memnunum)
Anne bebk çantası
Önlük
Ağız mendili (bol bol al ben 15 tane aldım bebeğim çok kusuyor belki seninki kusmaz ama )
Penye yelek
Havlu
Tırnak makası
Otri bebe burun temizleme aspiratöruyle serum fizyolojik alabilirsin
Kendin için hastaneye bı takım alt üst bir gecelik alsan yeter normal olacaksa tabi
Çorap al terlik al iç çamaşırı bilmiyorum şu emzirme atleti emzirme sudyeni bana çok gereksiz geldi ama istersen bir tane emzirme atleti ak sudyenine gerek yok bence zaten evde sürkeli meme açık geziyorsun