Neredesin canım?eşim özel hastaneye ikna oldu. şimdi önemli olan hangi özel hastane? nette araştırıyorum. sağlıklı doğan bebekleri bile kuvöze alıp, bir süre alıkoyan, hem devleti hem aileyi soyup soğana çeviren hastaneler var. mahremiyete dikkat etmeyen var.
şu an bir hastaneye karar verdik gibi ama hala emin değilim.
istanbul avrupa yakasıNeredesin canım?
Malesef canım orayı hiç bilmiyorum.istanbul avrupa yakası
avrupa yakası.nerede oturuyorsunuz yani hastanenin yakın olması lazım birde
önemli değil canım.Malesef canım orayı hiç bilmiyorum.
Aaa bende Avrupa yakasındayım bak cevızlıbağda koç Üniversite'si hastanesi var ben detaylıya oraya gittim ve inanılmaz memnun kaldım doktorum Acıbadem de oldugu ıcın Orda Allah nasip ederse doğurucam ama Acıbadem olmasaydı muhakkak koç üniversite hastanesini seçerdim hatta SGK gecıyor normal doğum 3 bin TL idi valla bu m harfi ile Başlayan bı iki hastane daha var onlar soyup soğana cevırıyormuş anlaştığın rakamla çıkamıyormuşsum yanı hastanedenönemli değil canım.
3 bin tl çok eşime göre. e ucuz hastanelerde de dalavere çok. bilmiyorum ne olacak.Aaa bende Avrupa yakasındayım bak cevızlıbağda koç Üniversite'si hastanesi var ben detaylıya oraya gittim ve inanılmaz memnun kaldım doktorum Acıbadem de oldugu ıcın Orda Allah nasip ederse doğurucam ama Acıbadem olmasaydı muhakkak koç üniversite hastanesini seçerdim hatta SGK gecıyor normal doğum 3 bin TL idi valla bu m harfi ile Başlayan bı iki hastane daha var onlar soyup soğana cevırıyormuş anlaştığın rakamla çıkamıyormuşsum yanı hastaneden
Canım medipol hastanesi var oda sanırım üniversite hastanesi Bağcılar da Orayı da öven cok bı sor istersen ne kadarmış diye..bıde şey var bu Ermeni hastanesi Zeytinburnu'nda ama emin değilim fiyat konusunda Güngören'de ilgi hastanesi var temiz hastane ben dahiliye cart curt tahlil için hep oraya gidiyordum aklında bulunsun orasıda uygundur bence3 bin tl çok eşime göre. e ucuz hastanelerde de dalavere çok. bilmiyorum ne olacak.
sağol canım. medipol de 3000 civarında. ilgi için bin tl demişlerdi. bakalım inşallah biri olacak elbet.Canım medipol hastanesi var oda sanırım üniversite hastanesi Bağcılar da Orayı da öven cok bı sor istersen ne kadarmış diye..bıde şey var bu Ermeni hastanesi Zeytinburnu'nda ama emin değilim fiyat konusunda Güngören'de ilgi hastanesi var temiz hastane ben dahiliye cart curt tahlil için hep oraya gidiyordum aklında bulunsun orasıda uygundur bence
tamam onu da araştırayım. teşekkürler.Çapa'ya yakınsanız, Çapa Özel'i de tercih edebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı, hem de temiz, ilgililer. Ben orayı düşünüyorum. Ama tabi ki dr. Altay Bey...
merhaba canım hangi doktora gidiyorsun nisada ve semt olarak hangisikızlaaar bana yardımcı olun kafam çok karıştııı... ben şimdi özel sağlık sigortam yarın bekleme sürem dolacak bundan sonra doğum masrafları falan her şey sigortamdan kullanacağım. sigortam geçerli olana kadar nisa hastanesine gideyim sonra medical parka geçerim diye düşünüyordum. ama doktorumdan çok memnunum şuanda. diyorum ki 7. aya kadar tüm takiplerimi burda yaptırsam testler falan her şey, en son 7. ayda iki üç muayene medical parktaki doktoruma gidip son kontrollerimi yaptırıp doğumu da orda yaptırayım diyorum. sonuçta hastane kalitesi de önemli odaları ameliyathanesi anestezisti falan..
nisanın test fiyatları falan da daha uygun olduğu için limitim de rahat rahat yeter böylece bana ne dersiniz?
mantıklı mı düşünüyorum?
bahçelievler - yenibosnada asiye hanım.merhaba canım hangi doktora gidiyorsun nisada ve semt olarak hangisi
özel okmeydanı hast. iyimişönemli değil canım.
sağol. ben doğum yapalı 8 ay oldu :)özel okmeydanı hast. iyimiş
sağol. ben doğum yapalı 8 ay oldu :)
aminkonu tarihine bakmamışım allah sağlıcakla buyutsun diyim o zaman nerde yaptınız memnun kaldınız mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?