Doğum için hangi hastane?

İstanbul'da doğum için öneriniz nedir, hangi hastane?

• özel hastane

OY: 13 81,3%
  • devlet hastanesi

OY: 3 18,8%

• Ankete Katılan
    16

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
hanımlar
doğuma iki ay var ama eşimle anlaşamıyoruz hastane konusunda.
o devlette doğum yapmamı, herkesin devlet hastanesinde doğum yaptığını söylüyor.
ben de devlette ilgi alaka olmadığı için özel hastaneye gitmek istediğimi söylüyorum.
sizler ne dersiniz?
İstanbul'da hangi özel hastane veya devlet hastanesi?

hastane adını ve neden tercih edip etmediğinizi de belirtirseniz sevinirim

yok mu doğuran?

Ilk cocugumda iki gun devlet hastanesinde yattim 42 haftam doldugu halde sancim acilmam yoktu oyle beklettiler butun asistanlar uzerimde denemeler yapti cok korktum imza atip ciktim ozele gittim acil sezeryana alindim cocuk iceri kaka yapmisti ikinciyi ozelde yaptim ucuncude simdi nasibse ozelde olacak devletten cok memnun kalanda var bisey diyemiyorum kismet isi iyi doktora denk gelmek galiba

sakıncası yoksa hangi hastaneler olduğunu yazar mısın?
çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Amin canim saol göztepe ssk yıl 2006 ordan ciktigim gibi umraniye erdem hastanesinde sezeryan oldum ikinci sultanbeyli saygı hastanesi ucuncude nasibse erdem de olacak sanada hayirli dogumlar dilerim

Amin canim saol göztepe ssk yıl 2006 ordan ciktigim gibi umraniye erdem hastanesinde sezeryan oldum ikinci sultanbeyli saygı hastanesi ucuncude nasibse erdem de olacak sanada hayirli dogumlar dilerim
sağol canım. inşallah hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız.

???

Ben istanbulda degilim ama tabikide ozel hastane.devlette umursamiyorlar insani.ozelde ustune titriyorlar.

Bende Allah kısmet ederse özelde doğuracağım devlet hastanesinde arkadasım doğurdu cerrahpaşada ama yanı bayağı ilgisiz suratsız personel doktoru hıc görmedim açıkçası bıde doğumhaneye kızı aldılar yanına da kimseyi almadılar kız saatlerce tek basına Sancı Çekerek bağırdı ağladı en son Kocası kızdı da annesinde aldılar İçeri yanı ben bunu gördükten sonra tırstım bıraz açıkcası bıde hijyen olayı benı cok geriyor tuvalet klozet duşakabın cart cırt bilemedim o yüzden Acıbadem'e geçiş yaptım direk hayırlısıyla Oraya gidicem orada cok arkadasım doğum yaptı ve ilgi mükemmel dediler basında 3 tane hemşire karnına masaj yapiyormuş kızın doğum sırasında düşünün artık azıcık Güleryüz ilgi alaka istiyor insan o Sırada.. Şahsen ben Öyleyim yanı

Eşinize söyleyin mecbur kalmadıkça ve maddi durum uygunsa artık İstanbul'da kimse devlet hastanesinde doğum yapmıyor. Doğumu siz yapacaksınız ya ...

yani. insanın canından can gidiyor. ilgi alaka lazım.

Eşinize söyleyin mecbur kalmadıkça ve maddi durum uygunsa artık İstanbul'da kimse devlet hastanesinde doğum yapmıyor. Doğumu siz yapacaksınız ya ...
kardeşinin biri devlette doğum yaptı diye onu örnek veriyor bana. e diğerleri özelde yaptı diyorum, ses çıkmıyor.

Üfff bu erkek milleti de bı tuhaf oluyor bazen boşver sen ona bakma doğurmam doğuramam de hastanede bebek karışır Yada mikrop kapar fln de ama hakikaten yalan değil devlet hastanelerindeki hijyen benı benden alıyor geçen kayınvalidem ameliyat oldu tuvaletten bir Keskin koku meğersem alt kattan tiner mı boya mı ne dökmüşler bütün kat leş gibi kokuyordu

kendisi de biliyor. acil ameliyat olmak zorunda kaldı geçen sene. devlet hastanesinde zaten temizlik yoktu da üç gün kanlı örtülerle yattı. değiştirmediler bile. bunları göre göre nasıl kabul edeyim?

kendisi de biliyor. acil ameliyat olmak zorunda kaldı geçen sene. devlet hastanesinde zaten temizlik yoktu da üç gün kanlı örtülerle yattı. değiştirmediler bile. bunları göre göre nasıl kabul edeyim?

Özel hastane tabii ki de. Ki onun bile hepsi değil. Doğuma ve gebenin isteklerine saygılı mahremiyetin önemsendiği bir yer olmalı kesinlikle. Iki üç hamile aynı yerde olmaz yani. Ben ızmir ata sağlık hastanesinde yapacağım. Doktorum orası ile anlaşmalı olduğundan dolayı.

Kesinlikle özel hastane. Çevremde ne kadar devlette doğum yapan varsa hepsi çeşitli sorunlar yaşadılar ki yukarıda diğer arkadaşlarda yazmış sorunlar malum. İlk doğumumu özelde yaptım kısmetse bunuda özelde olucam. Bence ikna edin eşinizi doğuracak olan sizsiniz ee biraz insaf yaniç. allah yardımcımız olsun hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

eşim özel hastaneye ikna oldu. şimdi önemli olan hangi özel hastane? nette araştırıyorum. sağlıklı doğan bebekleri bile kuvöze alıp, bir süre alıkoyan, hem devleti hem aileyi soyup soğana çeviren hastaneler var. mahremiyete dikkat etmeyen var.
şu an bir hastaneye karar verdik gibi ama hala emin değilim.

nerede oturuyorsunuz yani hastanenin yakın olması lazım birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…