Doğum için eniyi hastaneler...

Mmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2
0
Merhaba,
Kısmet olursa Ocak sonu Şubat başı kızımı kucağıma alacağım inşallah. Şuan Memorial Hastanesine gidiyorum..Fakat özel sağlık sigortam memorialdaki doğum ücretinden daha azını karşılıyor ve Avrupa yakasında güvenilir,temiz ve hastayı müşteri değilde gerçekten hasta olarak gören başka bir hastane bulmak ve doğumu orada yapmak istiyorum. Daha önce bu güzel deneyimi yaşayıp anne olan veya bu konuda bilgisi olan varsa bana önderide bulunabilir mi??..

canım bende 8 ay önce bakırköyde ETHıCA incirli hastanesinde doğum yaptım ve oldukça memnun kaldım tavsiye ederim

Medical park hastanelerını tavsıye edebılırım..
Acıbadem cok ıyıdır ama ozel sıgortan bu hastanelerı ne derece karsılar bılemem tabı..
Saglıkla kucagına alırsın umarım..

Hiç şüpheniz olmadan medipol e gidebilirsiniz. Doktorundan hasta bakıcısına kadar çok ilgililer. Doktor olarakta Leyla Hn tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim hepinize... Memoriali düşünüyorum şimdilik.. Doktorum hamilelik öncesi de gittiğim doktor.. Ama tabi doktorlar konferas falaln derken olmaya biliyor ve hastanedeki balka bir doktora doğum yaptırabiliyorlarmış .. Umarım bende bunu yaşamam :)) ...
Sevgili BetülY daha önce Acıbadem de HüseyinK ismli doktora gidiyordum fakat kendisi muaynemde kist olduğunu söyleyip boşa üzmüştü beni. Daha sonra şimdi gittiğim doktorum kist olmadığını ve zaman zaman kadınlarda çatlamamış yumurtanınbu şekilde yanlış yorumlandığını söylemişti..

ümraniye afiyet hastanesinde doğum yapmış olanlar varmı? varsa dr. önerebilirlermi??

Hiç şüpheniz olmadan medipol e gidebilirsiniz. Doktorundan hasta bakıcısına kadar çok ilgililer. Doktor olarakta Leyla Hn tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum Medipolde doğum yaptım çokkkk memnun kaldım.Doktorumda Leyla Altuntaş'tı.

X