Arkadasımında eşi doguda gorev yapıyor suan onunla bırlıkte ordakı doktorlara muayene oluyor ama dogum yapacagı sehırden doktoruyla gorustu arada onunlada iletişime geciyor sende doktorununonceden buluo surec hakkında bılgı ver son dakıka gidersen kabul etmeyebılıyorlar25. Haftadan sonra doğum için başka şehire gidecem. Bazıları doktor 19. Haftadan sonra bakmıyor gibi şeyler söylüyor. Benim gibi şehir değiştirenler nasıl yaptı. Ne yapmam gerekiyor
Devlet hastanesine gideceğim ama bilemedim.yo ben 9 ay boyunca 5 6 doktor degıstım daha fazlada olabılır . En son 36. Haftada baska doktora gıttım bır hafta sonrada sezeryan oldum. Ne alaka parasıyla degılmı gıder ıstedıgıne muayene olursun
en erken 26. Haftada falan gidebilirim başka şehire daha erken gidememArkadasımında eşi doguda gorev yapıyor suan onunla bırlıkte ordakı doktorlara muayene oluyor ama dogum yapacagı sehırden doktoruyla gorustu arada onunlada iletişime geciyor sende doktorununonceden buluo surec hakkında bılgı ver son dakıka gidersen kabul etmeyebılıyorlar
Özele gidiceksen telefonla iletişime gecebilirsin boyle durumum car diyip ama devlette bu durum sorun olacagını dusunmuyorumen erken 26. Haftada falan gidebilirim başka şehire daha erken gidemem
Her doktor bakmıyor bazıları ben takıp etmedım rıske atamam dıyor sıze demk gelmemiş me guzel ama aralarda boyle doktorlarda varyo ben 9 ay boyunca 5 6 doktor degıstım daha fazlada olabılır . En son 36. Haftada baska doktora gıttım bır hafta sonrada sezeryan oldum. Ne alaka parasıyla degılmı gıder ıstedıgıne muayene olursun
Doğuma kadar özele dogumda devlet hastanesine gittim. Evrak istemişlerdi ultrason görüntüsü ikili üçlü test evraklarını varsa yanınızda bulundurunDevlet hastanesine gideceğim ama bilemedim.
Devlet hastanesine gideceğim ama bilemedim.
Teşekkür ederim onları saklayımDoğuma kadar özele dogumda devlet hastanesine gittim. Evrak istemişlerdi ultrason görüntüsü ikili üçlü test evraklarını varsa yanınızda bulundurun
Bende öyle düşünüyorum. Öyle bişey demeye hakları yok diye ama yine de tereddütteyimDevlet size sağlık hizmeti sunmak zorunda öyle bir şey olamaz
Devlette belli bir doktor yok zaten her gittiniz de biri çıkıyor karşıniza. Ben gebelik kontrollerimi bir devlet hastanesinde yaptım. Doğum olacağı gün başka bir devlet hastanesine gittim. Bana sordular neden sürekli oradaydın şimdi burayı tercih ettin diye bende burası evime yakın orası uzak dedim tamam diyip kaydımi yaptılar. O an bende korktum almazlarsa diye ama aldılar sonuçta gitmişim geri çevirecek hâli yok sjsjsjsBende öyle düşünüyorum. Öyle bişey demeye hakları yok diye ama yine de tereddütteyim
Çok teşekkür ederimDevlette belli bir doktor yok zaten her gittiniz de biri çıkıyor karşıniza. Ben gebelik kontrollerimi bir devlet hastanesinde yaptım. Doğum olacağı gün başka bir devlet hastanesine gittim. Bana sordular neden sürekli oradaydın şimdi burayı tercih ettin diye bende burası evime yakın orası uzak dedim tamam diyip kaydımi yaptılar. O an bende korktum almazlarsa diye ama aldılar sonuçta gitmişim geri çevirecek hâli yok sjsjsjs
Arkadaşın dediği devlet sana hizmet sunmak zorunda o an hangi doktor hangi hastane uyarsa size ona görünürsunuz
Bir tanıdığımız devlet hastanesinde bir kere muayene olduğu doktora bir daha randevu bulamadığı için bütün muayenelerini başka başka doktorlarda hatta bir kaç hastane de olmuştu. Hiç birisi de daha önce bana gelmemişsin diyip bakmamazlık yapmadı kaldı ki yapamaz adı üstünde devlet hastanesi siz o hizmeti almak için vergi ödüyorsunuz vs vs. Özeller de son haftalarda bazı doktorlar kabul etmiyor bunu duymuştum ama tayin vs gibi durumlarda insanlar mecbur sonuçta biri kabul etmese diğeri kabul eder.Devlet hastanesine gideceğim ama bilemedim.
Aynen bizim de tayinimiz çıktıEşimin tayin durumu var muhtemelen 7-8 aylıkken başka şehire gideceğiz, bunu doktoruma sordum (özel). Ne alakası var mecbur alacaklar e almasalar nasıl doğuracaksınız, olmaz öyle şey dedi, mantıklı geldi :)
Devlette direk doğuma bile gidersin öyle bir sıkıntı olmaz her hastaya bakarlar.Devlet hastanesine gideceğim ama bilemedim.
Hangi doktor hamile bir kadini reddeder ki ? Devlet Hastanesi'nde bile randevusuz sıra veriyorlar.Zaten artık her şey sisteme kaydediliyor bir tıkla bütün bilgilere ulaşılıyor. Nerde rahat edeceksen orada doğumu yap. Ama mümkünse eşini o süreçten de mahrum etme :) sağlıkla huzurla doğur ve büyüt.25. Haftadan sonra doğum için başka şehire gidecem. Bazıları doktor 19. Haftadan sonra bakmıyor gibi şeyler söylüyor. Benim gibi şehir değiştirenler nasıl yaptı. Ne yapmam gerekiyor
Teşekkür ederimHangi doktor hamile bir kadini reddeder ki ? Devlet Hastanesi'nde bile randevusuz sıra veriyorlar.Zaten artık her şey sisteme kaydediliyor bir tıkla bütün bilgilere ulaşılıyor. Nerde rahat edeceksen orada doğumu yap. Ama mümkünse eşini o süreçten de mahrum etme :) sağlıkla huzurla doğur ve büyüt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?