• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum hukayem :)

Elaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
9
3
1
35
Iste bu da benım dogum hıkayem:) bes temmuzdaydı gunum ayın bırı geldı o gın butun gun bu gece olucak,olucak dıye tekrar ettım herhalde içime dogudu gece bırde bı uysndım suyum geldı ve ben apar topar eşimle annemı kalfırdım kalkın dedım gıdıyoz bebek gelıyor ama hıç arım felan yok neyse bız bı gıttık hastaneye ben defım onlara benım suyum geldı ama arım felan yok tamsm dedıler bekleyın bız oturduk beklıyoz bakıyorum kadınlarda alamak sızlamak ıçım fena oldu ben hala ınanmıyorum çok arı olduna neyse bız beklıyoz bır sat ıkı saat bıze bakan yok sabahın yedısınde aldılar bızı baktılar arı felsn yok dıye gıt eve gece bıre kadar sancı gelmese sunı sancıyla doğumu başlatıcaz dedıler bız yolda eve gıderken yavaş yavaş benım arılarım başladı bıraz yatayım uyuyayım dedım nerde uyumak bı başladı arılar ben durduğum yerde duramıyom neyse saat dokuza kadar dayandım en sonunda dedım eşıme gıdrlım hastaneye ben artık dayanamıyorum vardık hastaneye artık arılar dayanılmaz oldu bıze bekleyın dedıler ben alıyorum ama nasıl alıyorum recepsyonda kadınlar geldı nefes al dıyorlar ne nefes alcam ben kendımı parcalamak ıstıyorum neyse bunlar benı aldı sekız santım acıklıkla ve saat onda basladı doğum ıkın ıkın yok çıkmıyor çocuk ve saat dort oldu benım ne kuvetım ne de sancım kaldı bebek domadı benım arılarım bıttı sonra tekrar sunı sancı verdıler ve bebeyım forsepsle dunya geldı hıç bıtmıycek gıbıydı ıçten dıştan kesıklerım vardı vr bebeyı gorunce bıtığıne ınanamadım :)acılı arılı uç buçuk kılo kızımı kucakladım ve hepsı unutuldu :)ışte buda benım doğum hıkayem

Teşekkür ederım ınşalah alahım herkese kolay doğum versın benımkı çok zordu :)

hayırlı olsun canım.. Rabbim nice güzel günler nasip etsin size...
Sen anlatırken ben yoruldum vallahi :D

Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım. .

Çok tesekkur edıyoruz alah hepmıze guzel gınle versın ınşalah :)evet burda boyle sonuna kadar normal olsun dıye bakıyorlar ama olmayınca olmuyor:))

Back