• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum hikayem

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
evet arkadaşlar benim 2. dogumum oldugu için ilkindn daha çabuk oldu.eşim saat 9 buçuk geldi 10 dakkada süren aralıklarla arım vardı. eşimle birlikte hastaneye gittik.benim dogum yapacama inanmıyodu.fzala bi arım yoktu hastaneye gitimizde hemen aldılar 4cm açılmış igne felan yaptılar.buarada eşime haber verdiler yatışımı yaptılar.oda görümcemi getirmeye gitti.sancılar gittikçe artıyordu beni doguma aldılar ben da ilkindeki gibi sürecek zannettim kalkmak yürümek istedim kaldırmadılar.1 saat süren ıkınmadan sonra rabiyam dünyaya geldi.kolunda çıkarken bisorun oldu.eli kıvışlıyo ama kolunda pek hareket yok.görümcm geldinde şaşırdı hemen oldugu için saolsun sabaha kadar yanımda durdu.gündüzde doktorlar gelip muayene olduktan sonra çıkardılar.eve geldimde dünyalar benim oldu.benim hikayemde böyle kızımın kolu için dua edin inş.hepinize teşekkürler

gözün aydın canım
analı babalı büyüsün bebişin
minik rabianın kolunda bişi yoktur işsallah :Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün canım
geçer bi kaç güne inşallah zorlanmıştırr canım sen üzme kendini yoktur bişeyii

allah anali babali buyutsun cnm tebrik ederim
isallah tez zamanda sagligina kavusur melegimiz

cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün
rabia'nın hayırlı evlat olması dileğiyle

canım bebişinin koluna ne oldu tam anlayamadım

inşallah bişiyi yoktur ama sakın ihmal etmeyin

Allah analı babalı büyütsün umarım önemli bir sağlık sorunu yoktur hemencecik iyileşirr

Back