doğum hikayem:)

canım kutluyorum Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
İnşaallah başarılı ve mutlu bir evlat olur darısı başıma artık :))

merhaba öncelikle bebeğin hayırlı ve sağlıklı bi bebek olur inş.ben de 2,5 aylık hamileyim ve korkuyorum açıkçası.yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım.öyle şeyler duyuyorum ki korkmamak elde değil..nerde doğum yaptığını öğrenebilir miyim.?bir de fatih medikal parkta sezeryan doğum yapan varsa ve fikirlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.Allah herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inş.hoşçakalın...

iremelek önceleikle tebrik edrim seni allah tamamına erdirsin benim kadar korkan olmasın kan vermeye bile korkan biriydim gerisini sen düşün artık ama inan hiç korkulacak bişi yokmuş öyle dayanılmayacak ağrılar falan olmuyo ben ankarada özel bilgi hastanesinde doğumumu yaptım darısı sizlerin başına inşallah herkese benimki gibi kolay ağrısız doğum nasip etsin allahım inşallah

yasimexpo güzel dilklerin için teşekkür ederim darısı sizlerin başına allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza.. inşallah bizimkide böyle kolaylıkla geçer..

ALLAH analı babalı buyutsun canım ,geçmiş olsun,RABBİM tum hamıleleri hayırlısı ile kurtarsın.çok guzel bir duygu,annelik başka yaaaaaaa.senağlama

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin.a.s.

Tebrik Ederim Canim .harika Bi Duygu Bu. Allah Sağlikli Ve Hayirli Bi Evlat Olarak Büyütmeni Nasip Etsin.

sonda taktırmaman problem oldu mu canım.Ben de korkuyorum ve taktırmayı düşünmüyoru da.Tuvalete çıkmak sorun oldu mu?

sonda taktırmaman problem oldu mu canım.Ben de korkuyorum ve taktırmayı düşünmüyoru da.Tuvalete çıkmak sorun oldu mu?

merhaba..konuyu tam bilmiyorum, biraz ortadan dalıyorum, kusura bakmayın:))

2 doğum yaptım, sezeryanla... ne lavman yaptırdım, ne de sonda taktırdım. hiç bir sorun yaşamadım.

hatta 2.doğumumda beni özellikle lavman konusunda çok zorlamışlardı. neredeyse çantamı alıp çıkıp gidiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…