Doğum hikayeleri

ELCINGUR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
32
5
1
23
Kızlar 37+4 haftalık hamileyim bebeğin başı çok aşağıda tahmini doğum ne zaman olur siz kaç haftalık doğum yaptınız ve nasıl doğum yaptığınızı nasıl anladınız

Kızlar 37+4 haftalık hamileyim bebeğin başı çok aşağıda tahmini doğum ne zaman olur siz kaç haftalık doğum yaptınız ve nasıl doğum yaptığınızı nasıl anladınız
40+6 da doğum yaptım şuan 52 günlük oldu
Perşembe günü gece 12 de hastanedeydik
normal yollarla gelmeseydi ,hafta sonu sezeryanla alıcaktı dr um çünkü hiç gelmeye
niyeti yok demişti dr .11:30 gibi tv izlerken bianda karnımda pıt diye sese duydum ama baya sesliydi önce bi korktum ilk defa olmuştu çünkü ,kese patlamış ,makata doğru ağrı yaptı .gaz sancısı sandım ilk başta bi kalkayım dedim yürüyüş yapayım evde dedim.kalkmam la bir
suyum geldi anlıyorsunuz tabi çiş olmadığını
çünkü durmuyor hiç ,lohusa kilodu baya kurtarıcım oldu mutlaka olması gereken bir şey.dr umu aradım hastane gittik sabah 06:43 de normal doğumla bebişimizi kucağımıza aldık.benim hikayem böyle inşallah sizde sağ salim bebişinize kavuşursunuz

Maşallahhh Allahım en güzel şekilde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende çok heycanlıyım dr bebek olduğundan aşağıda olduğunu söyledi baya kanalda her şeye hazırlıklı ol dedi bekliyorum inşallah en güzel şekilde bende kucağıma alırım

Amin inşallah

40+3 te gece saat 3 gibi sancılarım başladı sabah 8 gibi hastaneye gittim bana kalsa biraz daha evde çekerdim sancılarımi ama kv ilk bebek hemen gidelim diye tutturdu neyse gittim 5 cm açılma var dediler keseyi onlar patlatti suyum geldi suni ve ekstra bir serum verdiler iki koluma damar yolu açıldı az az sancıları çekiyorum saat 1 gibi sancılar zorlamaya başladı sonra 3 saaat o zor dedikleri doğum sancılarını çektim zordu ama Allah'tan kısa sürdü kendime dediğim tek şey kimse ölmedi sende ölmezsin bu sancılardan dayan sonra 10 dakika içinde de doğum gerçekleşti bebek çıkar çıkmaz bitti bütün ağrı sancı, kalkp yürüyebilirdm bile refakatçi falan kabul etmediler bebeğimle ilk gecemizi yalnız geçirdik biraz korku biraz heyacn ayy yazarken hatırladım güzeldi ya o ilk gecenin uykusuzluğu bile güzeldi.
Rabb'im kolaylıkla doğurmayi nasip etsin sizede sağlıkla kavuşun

Ayy çok güzel duygulardır eminim Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…