***DOĞUM HİKAYELERİ***

Begumsav

Sarp’ım
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
545
784
33
Selam kızlar, hamile olan ve doğum yapmayı bekleyen tüm annelerin ortak düşüncesidir nasıl doğum yapacağı. Çeşitli korkular, telaşlar heyecanlar, ümitler ve hayallerle dolu uzunca bir süreç. Ve doğum yapmayı bekleyen bir annenin en büyük ihtiyacı pozitif motivasyondur. Başlıktanda anlayacağınız gibi doğum hikayelerini paylaşalım, ben gibi doğum yapacak olan annelere örnek ve heyecanlarını kontrol altına almaları için yardım olsun inşallah. Hikayelerinizi büyük bir hevesle okuyup, mutlu gününüzü paylaşalım..

Benimde suan 30+5 deyiz doktora 2 gun onc3 gittim bebegim 42 cm 1850 gramdi 32 haftalik gorunuyordy ama 2 hafta onde normal dogun dusunuyorum cok heyecanliyim:)

Benimde suan 30+5 deyiz doktora 2 gun onc3 gittim bebegim 42 cm 1850 gramdi 32 haftalik gorunuyordy ama 2 hafta onde normal dogun dusunuyorum cok heyecanliyim:)

Maşallah bebişine canım iri gidiyor tosuncuk. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende normal çok istiyorum, onun işin hamileliğimin en başından beri egzersiz ve yürüyüşü hiç aksatmadım. Gücüm oldukçada devam edicem inşallah nereye kadar giderse bakalım işe yarayacak mı

Bende anlatmak istedim doğum hikayemi 11 Ağustosta doğdu bebeğim kısmet buguneymis
Öğlen saatleriydi eşim gelecekti onun için yemek hazirligndaydm ağrım yoktu sadece o gün çok yürümüştm. İyi de olmuş ☺ birden bi sıcaklık hissettim gelen suyummus çok sevindim panik heyecan bi yandan çok değişik bir duyguydu. Eşimi aradım hemen hastaneye gittik bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım muayene etti acilde ki doktor 4 cm açılmam vardi ama 0 sancı. Hemen doğumhaneye yatış verdi o an anladım gidiyorum dedim bebegime kavuşmaya korktum bi yandan da..
Daha sonra nstye bağlandım sancı var ama hissetmiyorum suni sancı verildi 2 gün hiç tık yok sonra gece 12de başladı sancim o kadar sancı çektim ki yalvardım ebelere beni sezaryen e alın dye çatal a bi 5 defa inip çıktım dogurmcam ben diye tabiki kaçış yok devlette zorla dogurtuyorlar ☺ ıkinma isteği geldi bu sefer mecbur çıktım çatala 4 ıknma da doğdu bebeğim ıkınma da dediğime bakmayın ikinmaya halim kalmamıştı ebenin biri üzerime çıktı. Bebeğim dogduktan sonra dikism atildi
Zordu ama inanın bebeğimi görünce hepsini unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…